2777
2789

کلا جلو هرکی ک از طرف منه منو خورد میکنه و ابرومو میبره  با اینکه من همیشه جلو بقیه کاری کردم ک سرش بالا بره .. الان مادرم بیماری سرطان رو رد کرده و کلا استرس و ناراحتی براش سمه با این ک هزار بار بهش گفتم جلو مامانم حداقل باهام  خوب باش ک حرص نخوره غصه نخوره همینم انجام نمیده  و جلوش باهام بد حرف میزنه و بد رفتار میکنه طوری ک دوسندارم دیگه برم خونه مامانم ک ناراحت نشه .. تنها هم کم میشه ک برم چون  این مث کنه همه جا میچسبه بهم.، یعنی موندم ذیگه چیکار کنم که این حیوون حرف منو بفهمه.. اصلا اشتباه من کجاس ک این اینطور با من رفتار میکنه .. هزارتام ایراد داره  

عزیزم. زیادی بردیش بالا. وقتشه مثل خودش باشی با سر بخوره زمین 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش حرف میزنی با زبون خوش چی جواب میده ، دلیل کارشو چی میگخ

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹

همسر من در صورتی این رفتارا میکنه عصبانی بشه عمدا نمیکنه

بنظرم بهتره وقتایی میری تنها بری

یا زیاد باهاش همکلام نشی

یا انقدر بهش توجه و محبت کنی خودش خجالت بکشه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

شوهر من جلو فامیل و خانوادش باهام مثل غریبس برعکس جلو فامیل و خانوادم همش قربون صدقه می‌ره میگه می‌خوام براش ماشین و فلان چیزو بخرم😑😑😑 خود خانوادمم میفهمن خالی میبنده

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

وای مثل بابای من خیلی نقص داره به گرد پای مادرمم نمیرسه بخاطر ضعف و عدم اعتماد بنفسی که حس میکنه هی مادرمو جلو ما بچه ها خورد میکنه هر دفعه هم من یا خواهر برادرم بهش میتوپیم ولی باز رفتارشو درست نمیکنه

وقتی میری پیش خانوادش دقیقا رفتاری که باهات داره بدترش رو باهاش داشته باش و خوردش کن یا تنبیه میشه یا بدتر دعواتون میشه 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

از خودم متنفرم ک همچین ادمیو برا زندگیم انتخاب کردم و از خودم متنفر ترم ک نمیتونم طلاق بگیرم و شهامت ...

شوهر منم همینه 

منم شهامت طلاق ندارم 🥺🥺

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰