مادری که نه زنگ میزنه نه سراغی میگیره نه خونم میاد نه خونه میشه که خونش بری یا خونش بری فرداش زنگ میزنه هزار تا حرف و حدیث بارت میکنه نه محبتی داره سالی یه بار شام دعوت میکنه چکار میشه کرد ؟میشه بیخیال شد واقعا ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
بنظرم وقتتو با دوستات و زندگیت و همسرت بگذرون و خیلی به این قضیه فکر نکن
تو نمیتونی مادرتو تغییر بدی یا ازش محبت گدایی کن پس بیخیال شو و خودتو آزار نده
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
حیف کلمه مقدس مادر که هر کسی لایقش نیستمادر یعنی عشق گذشت محبت ....بنظرم وقتتو با دوستات و زندگیت و ...
خیلی تحمل کردم خونشون میرفتیم شوهرم میخندید یا چیزی میگفت فرداش زنگ میزد که چرا ال کرد چرا بل کرد دیگه تحملم تموم شد و کنار کشیدیم و خونش نمیریم دیگه زنگ هم خیلی کم میزنم اونم فقط به احترام اسم مادر
خیلی تحمل کردم خونشون میرفتیم شوهرم میخندید یا چیزی میگفت فرداش زنگ میزد که چرا ال کرد چرا بل کرد دی ...
خوب کاری میکنی عزیزم ....مادر یا هر کس دیگه وقتی باعث ازارت بشه باید ارتباطتتو کم کنی ...حالا به حرمت مادر بودن گاهی بهش زنگ بزن و جویای حالش شو
پدرت در قید حیاته؟؟
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خیلی تحمل کردم خونشون میرفتیم شوهرم میخندید یا چیزی میگفت فرداش زنگ میزد که چرا ال کرد چرا بل کرد دی ...
کاش همون یه زنگم نزنید عزیزم. اسم مادر احترام نداره. مادر خودش باید احترامو بخره. اگه به فرزندش احترام بذاره اونم متقابلا بهش احترام میذاره.
زن بودن یعنی هر روز با کلیشهای بجنگی که به جای تواناییهایت، ظاهرت را قضاوت میکند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بیقید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون اینکه خجالتزده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جملههایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواستههای والدینش.هیچ خانهای کامل نیست، اما خانهای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانهایست که آینده را میسازد.
اینا عوض بشو نیستن اگ قطع رابطه هم کنی ب خودشون نمیان.پس بیخیال باش کم برو
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙