2777
2789
عنوان

با مادر بی محبت چطور میشه کنار اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 47 پست
مامانم فکر میکنه چون اون یکی بچه اش مریض هست پس باید بیشتر به اون محبت کنه هوای اونو داشته باشه. همی ...

خواهر داشتن هم دیگه به درد نمیخوره همین اواخر یه دعوایی بین منو مادرمو شوهرم انداخت که تا عمر دارم از یادم نمیره بعد الان خودش و شوهرش میبینن ما پامونو کشیدیم کنار خودشونو شیرین میکنن و فکر میکنن ما چیزی نمیفهمیم ای خواهر دلم پر از درده 

خدا روشکر که حداقل خداوند همسر خوبی جلو راهمون گذاشته وگرنه خدا میدونه چی قرار بود بشه همسر منم چون ...

منم همینطورم البته غریب نیستیم ولی خانواده ها از هم پاشیده شدن متاسفانه.  رفت و آمد ها خیلی کم. انقدر دوس داشتم در طول روز برم ب مامانم سر بزنم ولی اصلا نمیشه. شرایط خونشون خفه ام میکنه 

چی بگم دیگه والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطورم البته غریب نیستیم ولی خانواده ها از هم پاشیده شدن متاسفانه. رفت و آمد ها خیلی کم. انقد ...

وای خدا تو منی یا من تو .ما هم دقیقا مثل شما خانواده ها پاشیده شدن .همه دخترها دوست دارن هر روز خونه مادرشون باشن ولی منو شما جایی نداریم تو خونه مادر 

خواهر داشتن هم دیگه به درد نمیخوره همین اواخر یه دعوایی بین منو مادرمو شوهرم انداخت که تا عمر دارم ا ...

ای خواهر. منم خاله ام باهام همینکارو کرد. تا مدتها دعوا و جنگ بود. نمیدونم چی عایدشون میشه از از این کارا

چی بگم دیگه والا

ای خواهر. منم خاله ام باهام همینکارو کرد. تا مدتها دعوا و جنگ بود. نمیدونم چی عایدشون میشه از از این ...

من خیلی وقتا بیخیال میشم ولی وقتی فکر و خیالش بیاد تو سرم خیلی غصه میخورم دیشب شب تا صب نتونستم بخابم امشبم که همین طور 

من خیلی وقتا بیخیال میشم ولی وقتی فکر و خیالش بیاد تو سرم خیلی غصه میخورم دیشب شب تا صب نتونستم بخاب ...

اره منم که به زور قرص میخوابم تا صبح خواب بد و کابوس میبینم. خدا خودش کمکمون کنه . یه وقتا به مادر امام زمان میگم تو برام مادری کن

چی بگم دیگه والا

اره منم که به زور قرص میخوابم تا صبح خواب بد و کابوس میبینم. خدا خودش کمکمون کنه . یه وقتا به مادر ا ...

چهارساله از این دکتر به اون دکتر میرم تهران میرم میام با یه بچه کوچیک تا حالا نشده بگه چطور میری میای با یه بچه به بغل 

بعضی مادرها همینن 

هیچ کاریشون هم نمیشه کرد 

طرف سرطان گرفته بود شیمی درمانی میشد مادرش یکبار بهش سر نزد یکبار نیومد پیشش ازش مراقبت کنه

امثال این مادرها زیادن 

سعی کن بی تفاوت باشی و زندگیتو بکنی

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

پس مثل منی تو هم

من از شما حالم خرابتره

مادر من همون سالی یبارم دعوت نمیکنه

فقط ما دختراشو مخصوصا من و برا حمالی میخواد 

مادرم اول از همه خودش و دوست داره

بعد پسراش 

خدا و دنیا یه محبت و مهر مادری ک اولین نیاز انسانه ب من بدهکاره

من نمیگذرم

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

من از شما حالم خرابترهمادر من همون سالی یبارم دعوت نمیکنهفقط ما دختراشو مخصوصا من و برا حمالی میخواد ...

منم همیشه میگم خدایا تو که میدیدی چقد بی محبته چرا بهش بچه دادی که انقد ماها الان عذاب بکشیم 

اره منم که به زور قرص میخوابم تا صبح خواب بد و کابوس میبینم. خدا خودش کمکمون کنه . یه وقتا به مادر ا ...

از بچم از شوهرم از خانواده شوهرم خجالت میکشم

حتی بعد از این چند سال زندگی این همه بی مهری مادرم عادی نشده

چون خودش اینجوریه برادرامم بی مهری و سراغی نمیگیرن

با هیچ فامیلی هم رفت و آمد نداره حتی خاله هام

اونام مارو حساب نمیکنن

از خجالت آب میشم

مث بی کسام

منم همیشه میگم خدایا تو که میدیدی چقد بی محبته چرا بهش بچه دادی که انقد ماها الان عذاب بکشیم

کاش همون موقع گ میگه میخواسته سقطم کنه

میمردم 

این کمبود ها و عقده ها داره خفم می نه

وقتی محبت مادرشوهرم ب خواهرشوهرم میبینم 

فکر خودکشی به سرم میزنه

محبت شوهر و بچه هیچی اون کمبودارو جبران نمیکنه

از بچم از شوهرم از خانواده شوهرم خجالت میکشمحتی بعد از این چند سال زندگی این همه بی مهری مادرم عادی ...

دیگه ببین یه مادر هست که خانواده رو دور هم جمع میکنه و محبت کردنو یاد بچه ها میده نمیذاره بعد ازدواجشون نسبت به هم بی محبت باشن وقتی اصل کاریه خودش محبتی نداره از بچه ها چطور میشه انتظار داشت . منم خجالت میکشم خیلی مخصوصا از خانواده شوهرم میگم حالا میگن ما هر بار زنگ میزنیم اینا خونه هستن یکبار نشد بگن خونه مادرزنم امدیم  بچم جوری شده با اینکه 3 سالشه اصلا دوسش نداره مامانمو.

وای خدا تو منی یا من تو .ما هم دقیقا مثل شما خانواده ها پاشیده شدن .همه دخترها دوست دارن هر روز خونه ...

خوارد شوهر من ۷روز هفته خونه مادر شوهرمه

همسایشون گفته خب چرا هزینه خونه اضافی میکنی برو مادرت زندگی کنید

مادرشوهرم یکسره برا دامادش غذاهای متنوع و کادو .....

مادر من تحمل دیدن مارو نداره

از خدا دلگیرم🥺

خوارد شوهر من ۷روز هفته خونه مادر شوهرمههمسایشون گفته خب چرا هزینه خونه اضافی میکنی برو مادرت زندگی ...

خواهر شوهر منم با مادر شوهرم یکسره خونه هم دیگه هستن چقد عاطفه بین این دو نفر موج میزنه ٣ مادر شوهرم چنان دامادشو احترام میکنه که میگم لابد ازآسمون افتاده ولی طفلی شوهر من