مادری که نه زنگ میزنه نه سراغی میگیره نه خونم میاد نه خونه میشه که خونش بری یا خونش بری فرداش زنگ میزنه هزار تا حرف و حدیث بارت میکنه نه محبتی داره سالی یه بار شام دعوت میکنه چکار میشه کرد ؟میشه بیخیال شد واقعا ؟
مامانم فکر میکنه چون اون یکی بچه اش مریض هست پس باید بیشتر به اون محبت کنه هوای اونو داشته باشه. همی ...
خواهر داشتن هم دیگه به درد نمیخوره همین اواخر یه دعوایی بین منو مادرمو شوهرم انداخت که تا عمر دارم از یادم نمیره بعد الان خودش و شوهرش میبینن ما پامونو کشیدیم کنار خودشونو شیرین میکنن و فکر میکنن ما چیزی نمیفهمیم ای خواهر دلم پر از درده
خدا روشکر که حداقل خداوند همسر خوبی جلو راهمون گذاشته وگرنه خدا میدونه چی قرار بود بشه همسر منم چون ...
منم همینطورم البته غریب نیستیم ولی خانواده ها از هم پاشیده شدن متاسفانه. رفت و آمد ها خیلی کم. انقدر دوس داشتم در طول روز برم ب مامانم سر بزنم ولی اصلا نمیشه. شرایط خونشون خفه ام میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از بچم از شوهرم از خانواده شوهرم خجالت میکشمحتی بعد از این چند سال زندگی این همه بی مهری مادرم عادی ...
دیگه ببین یه مادر هست که خانواده رو دور هم جمع میکنه و محبت کردنو یاد بچه ها میده نمیذاره بعد ازدواجشون نسبت به هم بی محبت باشن وقتی اصل کاریه خودش محبتی نداره از بچه ها چطور میشه انتظار داشت . منم خجالت میکشم خیلی مخصوصا از خانواده شوهرم میگم حالا میگن ما هر بار زنگ میزنیم اینا خونه هستن یکبار نشد بگن خونه مادرزنم امدیم بچم جوری شده با اینکه 3 سالشه اصلا دوسش نداره مامانمو.
خوارد شوهر من ۷روز هفته خونه مادر شوهرمههمسایشون گفته خب چرا هزینه خونه اضافی میکنی برو مادرت زندگی ...
خواهر شوهر منم با مادر شوهرم یکسره خونه هم دیگه هستن چقد عاطفه بین این دو نفر موج میزنه ٣ مادر شوهرم چنان دامادشو احترام میکنه که میگم لابد ازآسمون افتاده ولی طفلی شوهر من