2777
2789

مامانای عزیز من میخوام برم چشممو عمل لیزیک انجام بدم و گفتن نباید تو دوره شیردهی باشه ، میخوام بچمون از شیر بگیرم ، برا روز حالا یکاریش میکنم سرگرم بشه تمام سعیمو میکنم اما برا شب چکار کنم بیدار میشه حداقل دوبار شبا بیدار میشه صبحم از شش و نیم بیدار میشه ۸ بیدار میشه ،،، توروخدا بگید بیدار شد چی بهش بدم چجور ساکتش کنم؟؟؟؟ بچم داره میشه ۲۱ ماهه دیگه وقتشه

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من انقد راه هارو رفتم چیزای تلخ زدم بازم میخوردن . تا اینکه یبار یکی از بچه هام گاز گرفت کبود شد همون شد بهونه ک درد می‌کنه و بد شده نمیشه خورد یکم سخت بود ولی قبول کردن 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

من دخترم رو بتدریج گرفتم . اول وعده های روز رو حذف کردم . بعد که کامل از سرش افتاد . فقط دو سه وعده ی خاص موند که اونم  یه چسب زخم زدم گفتم زخم شده دیگه یه مدت چسب زخم رو استفاده  کردم حدود ۲ ۳ ماه بعد که کامل شیرم خشک شد و دخترم هم دیگه یادش رفت گذاشتم کنار

من با قطره تلخک گرفتم

قطره تلخک چیه؟ میشه برام توضیح بدی چکار کردی؟ یه دفعه گرفتیم از شیر؟

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
از عطاری صبر بگیر بزن دیگه طرفش نمیاد ضرر هم نداره تضمینی

وآقا یعنی خوبه؟؟؟ چند روز باید بزنم؟ بعد مرتب باید تمدید کنم رو سینم بزنم؟؟؟؟

نباید یهویی بگیری عذاب میکشه بچه اول وعده هاشو هی کم و کمتر کن 

مثلا یه سه چهار روز فقط صبح و قبل خواب ظهر و قبل خواب شب و شب که بیدار میشه بده 

بعد وعده صبحو حذف کن سه چهار روزم اونطور

بعد وعده قبل خواب عصرو سعی کن روپا بخوابونی یا بغل کن رو بالش

بعدش قبل خواب شب و شب بیدارشدنو حذف کن 

واسه شبشم شیر پاکتی بخرید یه مدت 

روی سینت رژ قرمز بزن بگو اوف شده بد شده اصلا تلخک اینا نزنیا گناه داره بچه دهنش تلخ میشه یه عذابم اونطور میکشه

اینطور بچه اذیت نمیشه و حس نمیکنه طرد شده 

من دوتا بچمو همینطور جدا کردم

باز به وابستگی بچه ربط داره

من دخترم رو بتدریج گرفتم . اول وعده های روز رو حذف کردم . بعد که کامل از سرش افتاد . فقط دو سه وعده ...

مادرشوهرم میگه یدفعه نگیر بچه اذیت میشه ، بچم موقع خواب بیشتر میخواد شما چکار میکردی وقت خواب که گریه میکرد میخواست؟

من دخترم رو بتدریج گرفتم . اول وعده های روز رو حذف کردم . بعد که کامل از سرش افتاد . فقط دو سه وعده ...

خیلی دوست دارم منم کم کم بگیرم اما ۳ ماه واقعا خیلیه