2777
2789
عنوان

کودک دوساله رو چطور از شیر بگیرم لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 33 پست
نباید یهویی بگیری عذاب میکشه بچه اول وعده هاشو هی کم و کمتر کن مثلا یه سه چهار روز فقط صبح و قبل خوا ...

یعنی وقتی بیدار میشه بگم پاشو با لیوان بخور؟ شب بهش بدم ؟ چون شیشه رو نمیگیره. ،پس وعده شب رو بزارم آخرین مرحله درسته اول از روز شروع کنم 

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
اتفاقا خیلی فصل خوبیه آب میوه میوه های رنگی رنگی شبا که بیدار شد فوری نی آبمیوه یا شیر پاستوریزه رو ...

چشم حتما اینارو هم امتحان میکنم

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انقد راه هارو رفتم چیزای تلخ زدم بازم میخوردن . تا اینکه یبار یکی از بچه هام گاز گرفت کبود شد همو ...

چند ماهش بود بچت ؟؟؟ گفتن رژ قرمز بزن بهش که نخوره 

قطره تلخک چیه؟ میشه برام توضیح بدی چکار کردی؟ یه دفعه گرفتیم از شیر؟

از داروخانه بگیر یکم روی نوک سینه بریز میاد بخوره حالت تلخی داره خودش زده میشه من دوبار ریختم  دیدن تلخه دیگه نخوردن همه روشها رم امتحان کردم مداد قرمز ،چسب ،فلفل سیاه ولی خیلی خیره بودن جفتشون 🤣🤣با این قطره کنده شدن و بچه هامم معمولاً شبا بیدار نمیشدن برای شیر اگر یک بارم بیدار میشدن شیر پاستوریزه میدادم 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

اینم اضافه کنم که اصلا به هیچ عنوان شیشه شیر نده بهش چون یه بارم باید از اون بگیری

اتفاقا رفتم براش شیشه نی دار خریدم اما چون عادت داشت با لیوان بخوره اصلا ازش استفاده نکرد درست حسابی 

از داروخانه بگیر یکم روی نوک سینه بریز میاد بخوره حالت تلخی داره خودش زده میشه من دوبار ریختم دیدن ...

مرسی از راهنماییت عزیزم خدا حفظشون کنه واست

چند ماهش بود بچت ؟؟؟ گفتن رژ قرمز بزن بهش که نخوره

پسرم دوسالش و س ماه دخترم دوسال و دوماه . البته من موقع ای ک پسرمو گرفتم دخترمم شیر میخورد سخت تر بود . امتحان کن عزیزم هر بچه ای از ی چیزی بدش میاد . من سیاه کردم با رنگ خوراکی دستمال میاوردن پاک میکردن . اولش هم خودت هم بوت اذیت میشی ولی کوتاه نیا قربونت هم برا خودت خوبه هم بچت

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

یعنی وقتی بیدار میشه بگم پاشو با لیوان بخور؟ شب بهش بدم ؟ چون شیشه رو نمیگیره. ،پس وعده شب رو بزارم ...

با لیوان یا با نی 

بله وعده شب آخر باشه بهتره 

باز با شناختی که از بچه داری ببین به کدوم وعده وابسته تره اونو آخر قطع کن 

من این روشو واسه جفتشون استفاده کردم

دخترم اصلا متوجه نشد کی جداشد 

اما پسرم چون وابسته بود شبا هم بیدار میشد یکم طول کشید اما اذیت نشد اصلا 

باید حوصله کنی یکم 

چون دیگه تو این سن بحث تغذیه نیست که شیر مادر یه جورایی انگار مهر مادره واسه بچه 

بیشتر بغل و ناز و نوازش کن بیرون ببر بازی کن باهاش بذار محبت از اون راه تامین بشه براش

پسرم دوسالش و س ماه دخترم دوسال و دوماه . البته من موقع ای ک پسرمو گرفتم دخترمم شیر میخورد سخت تر بو ...

اره واقعا بچم گناه داره هرکی میبینش میگه چرا انقدر لاغره یه استخون و روکشی روش ۱۱ کیلوشه با اینکه وزن تولدش ۳ ونیم بود 

آره قطره ی تلخک خوش باعث نتیجه گیری طبیعی کودک میشه که این تلخه بده و دیگه قابل خوردن نیست

دوبار خورد دید تلخه بهش میگفتم میخوای میگفت نه صورتشو جمع میکرد 🤣🤣

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

دوبار خورد دید تلخه بهش میگفتم میخوای میگفت نه صورتشو جمع میکرد 🤣🤣

اخیلی عزیزم قربون صورتش🥺😭 فردا میرم براش میگیرم 😭💔💔 اشکم دراومد چه حس بدیه خدا 

اخیلی عزیزم قربون صورتش🥺😭 فردا میرم براش میگیرم 😭💔💔 اشکم دراومد چه حس بدیه خدا

نشی گلم ❤️ آره سخته ولی چاره ای نیست باید انجام داد 

با لیوان یا با نی بله وعده شب آخر باشه بهتره باز با شناختی که از بچه داری ببین به کدوم وعده وابسته ت ...

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم تمام سعی خودمو میکنم ، خواستم تلخک بگیرم اما نه همین یواش یواش بهتره اول سرگرمی میکنم بدون عذاب دادن بیشتر وقت میزارم واسش تا خودش متوجه بشه خوب نیست

اره واقعا بچم گناه داره هرکی میبینش میگه چرا انقدر لاغره یه استخون و روکشی روش ۱۱ کیلوشه با اینکه وز ...

عزیزم ب حرف بقیه توجه نکن . بچت وزنشم خیلی خوبه . ژنتیک بعضیا لاعره بعضیا تپل . اینم بگم این اولین غم و از دست دادن برای بچته شاید تب کنه خیلی گریه کنه اذیت بشه ولی س روز ک بگذره خوب میشه چون اتفاقیه ک باید بیفته . ولی دفه  آخری کلی بغلش کن بهش شیر بده بعد بگیرش ک دلت کمتر تنک بشه . من هنوزم گاهی گریه میکنم برا بزرگ شدن بچه هام 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو