2777
2789
عنوان

با قانون جدید مهریه موافقید😡

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 56 پست
والا من پونصد سکه مهرمه یدونه پسر دارم خداشاهده پونصدتا نقدی بده بهم به یه تارموی پسرم عوضش نمیکنم م ...

نه معامله نیست عزیزم شما هم که سایه ت بالای سر پسرت باشه 

ولی بعضی مرد ها متاسفانه زندگی کن نیستن یا دنبال خیانت ن این اهرم مهریه هم کلا ازشون برداشته شد به هر حال اگر اون مرد به هر دلیلی رفت این خانم یه سرمایه برای ادامه زندگیش داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خودشم بوده که شوهرش از خیابون نیاورده که بخواد واسه بزرگ کردنش منت بزارهواسه شغل هم و درس هم میت ...

نگاه کن من خودم رو مثال میزنم من پرستاری قبول شدن کلی همسرم نذاشت که ادامه بدم و یا باید جدا بشم یا زندگی کنم

بعد زمانی که باردار میشی یا شیر میدی ۳ سال از دوره جوانی ت که بهترین دوره ت تقریبا صرف بزرگ کردن بچه میشه در حالی که آقا  چیزی در زندگی کاریش تغییر نمیکنه

حالا این آقا بعد ۱۰ سال زندگی بره این خانوم توی سن۳۰ یا ۴۰ سالگی برگرده خونه پدرش با هیچ آخه الان با ۱۴ تا سکه شاید به زور فقط بشه یه جا رهن کرد

تا ۱۴ تاش دادخواست کیفری صادر میشه

وگرنه تو ۲۰۰ تا سکه هم که داشته باشی طرف باید بده 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

خدامنه اینجوری باشه و گرنه واقعا نامردیه در حق زن ها

بله همینجوریه 

ماهم زنیم و نگران آینده هممون

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

اره خلاف شرع هم هست تو اسلام رو موضوع مهریه خانوم خیلی تاکیید شده ولی احتمالا اوضاع اقتصادی و ناسازگ ...

مهریه تو شرع اسلام مهرالسنه هستش که ۱۲۵۰ گرم نقره است به پول امروز میشه ۲۰۰ میلیون تومان تازه تو حکومت امام علی علیه السلام نه مهریه دادگاه داشته و نه زندان شما که در مورد شرع اسلام اطلاعات نداری حرف نزن 

جهیزیه همین الان هم بر عهده پسر هستش

عزیزم تقریبا تو بیشتر نقاط ایران جهیزیه با دختر و پسر فقط چند تیکه رو میخره مثلا اینجا یخچال و تلویزیون همین و اکثر جهیزیه با خانوم نه آقا

البته درسته که از لحاظ قانونی با پسر ولی عرفی تو خانواده رسم شده که با دختر باشه منم میگم اگر قانون مهریه این پس جهیزیه رو هم کامل پسر بده نه دختر