2777
2789
عنوان

با قانون جدید مهریه موافقید😡

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 56 پست
در قانون جدید تحت هیچ شرایطی مرد زندان نمیره فقط پابند الکترونیکی بهش وصل میشه

خب منم دارم میگم طرف بره زندان

ازش مهریه در میاد؟

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم این قانون اینجوریه که هر چه قدر که میخواد مهریه ت باشه ولی فقط ۱۴ تا کیفری

خب اگه ۱۴ تا تصویب شده فقط بحث کیفری هست مابقیش بازم باید پرداخت  کنه 

دیگه چرا ناراحتی.تا قبل اینم که تا ۱۱۴ تا کیفری بود بازم طرف زندان نمیرفت 

گل دختر نازم آرامش
بچه خودشم بوده که شوهرش از خیابون نیاورده که بخواد واسه بزرگ کردنش منت بزارهواسه شغل هم و درس هم میت ...

خب مسئله اینه که همون طور که در مورد کار و درس زن و شوهر میتونن تصمیم بگیرن در مورد مهریه هم میتونن 

اما دولت توی حقوق زن دخالتی نمیکنه و نمیاد به زن حق کار و تحصیل بده یا ارث رو برابر کنه 

ولی تو مهریه دخالت می‌کنه و کم و زیاد می‌کنه در صورتی که مهریه هم مثل سایر حقوق اجباری نیست 

واقعیت اینه مهریه رو نمیشه گرفت . مهریه بیشتر الان تضمینی هست اگر پسر طلاق نداد یه اهرم فشار باشه. به نظرم الان اگر به نفع آقایون دارند قانون رو اصلاح می کنن باید به خانم ها هم فکر کنن 

خب اگه ۱۴ تا تصویب شده فقط بحث کیفری هست مابقیش بازم باید پرداخت کنه دیگه چرا ناراحتی.تا قبل اینم ک ...

اگر دلش خواست پرداخت نکنه ازش نمیگیرن و فشار بهش نمیارن خب اونم نمیده دیگه

چرا تصویب شده تو اخبار هم اعلام شد تو گوگل بزنی میاد

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اقا چرا شلوغش میکنید 

الان چند نفرو دیدید که مهریه کامل رو بده ؟ همه تقسیط میشه یا اگر مال و اموالی داشته باشه بع زن تعلق میگیره

خب حالا چه ۱۴تا باشه چه ۱۰۰۰تا

الانم میگن تا سقف یک میلیارد کیفریه مابقیش حقوقی 

نکه تا قبل این قانون طرف میرفت زندان که حالا با تصویب این نره

گل دختر نازم آرامش
اگر دلش خواست پرداخت نکنه ازش نمیگیرن و فشار بهش نمیارن خب اونم نمیده دیگه

عزیزم بحث حقوقی دلبخواهی نیست شما همسرت داشته باشه کامل پرداخت میشه نداشته باشه تقسبط 

مثلا کارمند باشه از حقوقش هرماه کم میشه ربطی به این قانون جدیدم نداره

گل دختر نازم آرامش