2777
2789
عنوان

کیا از شوهراشون خیانت دیدن بیایین یه چی بگین اروم شم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14005 بازدید | 263 پست

منم از شوهرم همچین پیام هایی دیدم توی عقد. دنیا برام سیاه شد . منتها شوهر من با داف و پلنگ های اینستا چت میکرد . منتها هر مشاوری رفتم بهم گفت طلاق نگیر ازش . الان چهار سال از اون موقع میگذره و سه ساله عروسی کردیم . ولی هیچوقت نتونستم بهش اعتماد کنم . زندگی ک اعتماد توش نباشه رو باید آتیش زد . یه مدت خیلی چک اش میکردم. ولی به قول استادم، آدم هرچی ندونه آرامش بیشتری داره. تو هم دیگه پیگیر این قضیه نشو و نجورش

منو لایک ننننکن ! لایک نکن! لایک نکن! نکن! نکن عزیزم!

بچه رو شوهرت گذاشت ببری با خودت؟واسه منکه که میگه نباش نمیتونم بدون اون زندگی بکنم

آره حضانتش رو داد به خودم

خودش. بچه رو نمیخواد

دو سه ماه یکبار میاد بچه رو میبینه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجی قشنگم ، خیانت خیییلی سخته یکی از بزرگترین اندوه در رده بندی درد برای یه ادم ، اوایلش بشدت برات س ...

خلیا نمیتونن بیخیال بشن،من شوهرم تیپ و قیافش معمولی ماشین معمولی ولی بازم نمیتونم بیخیال بشم که کسیو دوس داشته باشه

اهلی فداتشم اون هرزس توچراخودتو عذاب میدی میدونم سخته ولی مجبوری بخاطر دوتا دسته گلت تحمل کنی انقدرب ...

خیلی سخته 😭بیشتر دلم واس دخترام میسوزه 

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
خیلی سخته 😭بیشتر دلم واس دخترام میسوزه

منم دوتا دختر دارم چرا دلت میسوزه براشون گلم بیا به این فکر بکنیم که مادر قوی باشیم آنقدر به ظاهر و روان خودمون برسیم که ذهنمون درگیر این چیزای پوچ نشه خیلی خیلی سخته من خودم ابن تصمیم گرفتم که فقط بسازم آینده خودمو و بجه هامو 

چطور قفل پیامش رو بلز کردی

قفل گوشیش زده رو قفل مخاطب واتساپش شانسی زدم باز شد

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
آره حضانتش رو داد به خودمخودش. بچه رو نمیخواددو سه ماه یکبار میاد بچه رو میبینه

کاش شوهر منم راضی بشه بچه هارو بده یبار میگفت حضانت نمیدم ولی ببر بزرگ بکن منتظرم یبار دیگه این پیشنهاد. بده قبول بکنم

خلیا نمیتونن بیخیال بشن،من شوهرم تیپ و قیافش معمولی ماشین معمولی ولی بازم نمیتونم بیخیال بشم که کسیو ...

میفهمم چی میگی بخاطر این میگم سخته ، کلی از درون میگم ، هیچکس دوست نداره ولی خودمو مثال میزنم میپرستیدمش انقدر دوسش داشتم ولی انقدر هرزگی کرد انقدر دلمو سکوند انقدر اذیتم کرد انقدر با روانم بازی کرد ، به یه جایی رسیدم عشقم تماماااا تبدیل به تنفر شده ، یعنی انقدری تنفر دارم ، نفسش بهم بخوره حالم بد میشه ، به اینجا منو رسوند یعنی خودش

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
کاش شوهر منم راضی بشه بچه هارو بده یبار میگفت حضانت نمیدم ولی ببر بزرگ بکن منتظرم یبار دیگه این پیشن ...

کلا هرچی مرد دیدم نتونستن بچه رو نگه دارن و وابستگی شون نسبت به مادر خیلی کمتر هست

بی عاطفه هستن

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

منم دوتا دختر دارم چرا دلت میسوزه براشون گلم بیا به این فکر بکنیم که مادر قوی باشیم آنقدر به ظاهر و ...

من خیلی ب خودم میرسم ب خونه زندگی ب همه چی حتی یه وقتایی دستش تنگه پول ک داشته باشم بهش میدم هیچوق کم نزاشتم واسش نمیدونم کجا بد کردم اینجوری شد

چطور فهمیدی

پیاماش خوندم

قفل گوشیش زده رو قفل مخاطب واتساپش شانسی زدم باز شد

الاهی دورت بگردم خیلی حس بدیه الان تو ذهنت خودت رو مورور میکنی ولی اینو مطمئن باشه تو هیچی کم نزاشتی و نداری اونکه چشمش سیری نداره آدم حقیریه