هفت ساله ازدواج کردم خیانت تو نامزدی ازش دیدم ولی مدرک نداشتم و ثابت بشه یه سال نامزدی مو بهم زدم نخاستمش اینقد قسم الکی خورد تلاش کرد اصن نفهمیدم چکار کرد قانع شدم عروسی کردیم الان ی چن روزی فهمیدم داره خیانت میکنه الکی قسم میخوره مدرک دارم دارم دیونه میشم دوتا بچه دارم موندم چکار کنم 😭
💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
ساده بگم، خیانت رو که دیدی نباید بذاری تو زندگیت بمونه. با دو تا بچه هم باشه، باید اول خودت رو حفظ کنی. نذار بهت دروغ بگه و بازی بده. یه جوری باید جمعش کنی که خودت آسیب نبینی.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
الاهی دورت بگردم خیلی حس بدیه الان تو ذهنت خودت رو مورور میکنی ولی اینو مطمئن باشه تو هیچی کم نزاشتی ...
😭😭
💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
من خیلی ب خودم میرسم ب خونه زندگی ب همه چی حتی یه وقتایی دستش تنگه پول ک داشته باشم بهش میدم هیچوق ک ...
منم مثل توام طلا فروختم براش کلی وقتی بی پول بودم پول دادم دستش ولی بازم کاری که بخاد رو میکنه و جالبه که بعدش میاد منم بوس میکنه میگه دوست دارم اون شب دعواش کردم حس کردم خیانت کرده تا صبح کنارم قربون صدقم میرفت که بوی گل میدی و عاشق بوی توام این حرفا
منم مثل توام طلا فروختم براش کلی وقتی بی پول بودم پول دادم دستش ولی بازم کاری که بخاد رو میکنه و جال ...
💔😔