هفت ساله ازدواج کردم خیانت تو نامزدی ازش دیدم ولی مدرک نداشتم و ثابت بشه یه سال نامزدی مو بهم زدم نخاستمش اینقد قسم الکی خورد تلاش کرد اصن نفهمیدم چکار کرد قانع شدم عروسی کردیم الان ی چن روزی فهمیدم داره خیانت میکنه الکی قسم میخوره مدرک دارم دارم دیونه میشم دوتا بچه دارم موندم چکار کنم 😭
💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
ازش ضمانت بخواه مثلا سکه مهریه یا حق طلاق یا اگر پدر مادرت پشتتن طلاق بگیر این آدم نمیشه مدرکم که دا ...
پدرم و مادرم از حرف مردم میترسن طلاق گرفت فلان شد...
💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
اول به کسی نگو برو یه پوشه بگیر بده برات یه دادخواست بنویسن بگو میخوام طلاق بگیرم میرم سر به کوه و ...
میخام همین کار کنم نابودش میکنم
ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
خدا به دلت آرامش بده اگه قصد طلاق نداری کاری کن بچه هات هیچ وقت ماجرا رو نفهمن منم سالها خیانت پدرم به مادرم دیدم چند سال مادرم چشم بست رو خیانت اما بابام باز ادامه داد آخرش صبر مامانم تموم شد ما بچه هاشم سن مون بالا که رفت واقعیت فهمیدیم ارزش پدرانه اش اومد پایین ، الان مدتیه دور ازش زندگی میکنیم سخته.... ولی خوشحالم که داره تقاص میده
اجی قشنگم ، خیانت خیییلی سخته یکی از بزرگترین اندوه در رده بندی درد برای یه ادم ، اوایلش بشدت برات سخت میگذره خیلی زیاد فقط باید قوی باشی ، جسمت روحت به معنای واقعی تحلیل میره ، اگر نمیخوای جدا بشی فقط باید بسپری به زمان ، واسه مواجه شدن با خیانت در مقابل شوهرت نظری ندارم چون نمیدونم چه واکنشی شوهرت نشون میده ، ولی خودت تو درون خودت فقط مجبوری بی خیال باشی که بیشتر از این آزار نبینی ، بی خیالی نه با قرص و دارو اینجوری روانت میپاشه ، بی خیالی یعنی تو قلب و ذهنت به درجه ای برسی که اصلا برات مهم نباشه ، سخته بی خیالی ولی باجبار شدنیه
ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
نتونسم بگیرم گفتم میرم خونه چو همراه داشتم نشد جلوش حرفی بزنم و گوشیشو جلو همراه ک بود گفتم ی اهنگی عوض کنم