2777
2789
عنوان

دلم واسه شوهرم یه ذره شده💔

120 بازدید | 6 پست

ما عقدیم ،شوهرمم ساکن ایران نیست،تقریبا چهل روز پیش اومد ایران،فقط یه هفته اولشو پیش من بود،بعدش یه کار داشت شمال واسه سند زمینش و اینا از اونجام رفت تهران باز کارای ملکی داشت هنوزم کارش تموم نشده،بابامم نمیذاره من برم پیشش ،یه هفته دیگه میاد که اونم زیاد نمیمونه دیگه،من چیکار کنم با دل تنگم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشاالله زودترعروسی کنی بری سرخونه زندگیت

منم خیلیی دلم برای شوهرم تنگ شده،شوهرمم یه ماه دیگه میاد پیشم🥲

لطفااااا آقایون سایت درخواست دوستی نفرستن اگرم دیدم تاپیک میزنم تا کاربریش بترکونن،متاهل و متعهد

ممنون عزیزم،شوهر شماهم ساکن ایران نیست؟

چرا عزیزدلم ما نامزد هستیم،دانشجوهست سرگرم درساش و تحقیق نوشتنشه،بخاطر همین دیر میبینیم همو

لطفااااا آقایون سایت درخواست دوستی نفرستن اگرم دیدم تاپیک میزنم تا کاربریش بترکونن،متاهل و متعهد

عزیزم خوشبخت ترین باشین الهی🥹خیلی سخته ولی مجبوریم تحمل کنیم

مرسی قلبم،اره بخدا خیلیی سخته،اخرین باری که همو دیدیم روزتولدش بود ۱۶ ام اردیبهشت بود بهترین روزعمرمون بود🥺😥