2777
2789

شاید مسخره باشه اما من نمیتونم تخم مرغ رو راحت بشکونم همیشه تیکه هاش میفته تو سفیده زرده😑

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بند کفش بستنکراوات بستنخط چشم کشیدن

من ی روز ارزوم بود خط چشم بکشم انقد تمرین کردم الان با آکوا ک سخت ترین روشه راحت میکشم فقط کلیپ ببین تمرین کن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من تو همه کارهام برام راحته و  کلا عادت دارم  به سختی  کارهام درسته انجامشون سخته ولی از بس که دیگه انجام دادمشون مثل آب خوردنه برام

ولی موقعی که تخم مرغ سرخ میکنم پیشم میسوزه

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

نمیتونم شماره کارت و مثلا تلفن حفظ کنم 

اصلا نمیتونم 

حافظه خوبی هم دارم اما خب

مثلا اسم کاربرای اینجا رو هم یادم نمیمونه تگ کردن

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

نقاشیم افتضاح تو بگو یه خونه مثل ادم نمیتونم بکشم:/

ازین پیج های نقاشی کودک فالو کن راحت یاد میده

من ی روز ارزوم بود خط چشم بکشم انقد تمرین کردم الان با آکوا ک سخت ترین روشه راحت میکشم فقط کلیپ ببین ...

کلیپ یجور میکشه مال من همش کج میشه مزخرف میکشم هر جور امتحان کردم نشده تازه چشمام خوراک خط چشم کشیدنه اگه یاد بگیرم خیلی قیافم عوض میشه😭

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.