2777
2789
عنوان

صورت نوزاد چهار ماههم

410 بازدید | 42 پست

سلام دوستان بیشتر از یه ماهه که صورت نوزاد چهار ماههم روی لپش قرمز شده و صبح که از خواب بیدار میشه پوست میندازه و قرمز میشه اول یه طرف بودند الان طرف دیگه صورتش یه مقدار دیگه قرمز شده و روی سینشم دون دون شده ولی مثل صورتش قرمز نیست 

به پیشنهاد دوستان پماد استریل چشمی و موضعی زدم چند روز خوب شد دوباره برگشت ولی بدتر از قبل کرم مرطوب کننده سیوند مخصوص نوزادم براش گرفتم بی فایده بود روغن زیتون هم زدم بازم بدتر شد تو رو خدا اگه تجربه ای دارید بگید 

قبل از اینکه بچم اینطور بشه خونه خودم مقدار زیادی شیرینی و شکلات خوردم وقتی هم برگشتم خونه مادرم لبنیات زیاد خوردم وقتی خونه خودم بود بچم اینجوری شد. اونجا فقط پنیر مصرف میکردم بنی ممکنه بخاطر اینا باشه البته دوتا دوستمم و شوهرم که سبیل داره بوسش کردن دوستامذرژ لب زده بودن امکان داره از اینا باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باتوجه به این که می گی لبنیات زیاد خوردی اینطور شد احتمالا داره به پروتئین گاوی آلرژی میده. 

عزیزم لطفا زودتر برو دکتر تا بچه بیشتر اذیت نشده و خودت هم فعلا لبنیات نخور تا دکتر نظر بده. 

عزیزم دختر منم نوزاد بود پوست صورتش این طوری شد حساسیت نوزادی بود بعد از چند هفته که با کرم های مختل ...

راستش دیگه میترسم چیزی بزنم بهش الان فقط یکم بهش گلاب زدم 

بچه احتمالابه لبنیات وگرمیجات آلرژی داره 

ببرش دکتر.اینجامگه دکترن که به حرفشون گوش دادی وسرخوددارو زدی به پوستش ؟ 😒

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
باتوجه به این که می گی لبنیات زیاد خوردی اینطور شد احتمالا داره به پروتئین گاوی آلرژی میده. عزیزم لط ...

لبنیات رو کامل حذف کردم فقط خونه خودم بودم اینجوری شد خونه خودمون فقط پنیر مصرف میکردم