2777
2789
عنوان

صورت نوزاد چهار ماههم

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 42 پست

عزیزم نترس هیچی نیست من بردم متخصص پوست گفت احتمالا به الیاف بعضی لباس ما حساسیت داره پشم اینجور چیزها شوهر من هم سبیل داره یدونه پماد داد پماد تریامسینولون یک درصد یک هفته شبا گفت بعدا که خوب شد هروقت دیدی دوباره خواست قرمز بشه بزن البته گفت بذار تو یخچال همیشه داشته باش چون حساسیت پوستی هست با کرم اتوپیکس که سه درصد اوره داره هر هشت ساعت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم سرما خورد شب به دکترش پیام دادم استامینوفن و شروع کنم تا صبح بیام یجوری وویس داد به من واقع ...

حالا از دکتر داروخونه هم سوال پرسیدم عکس لپ بچمم بهش نشون دادم اون پماد رو داد ولی تاثیر نداشت چند روز خوب شد بعد دوباره بدتر شد

حتما ببر دکتر حساسیت داره اگه شیر خشکی هست باید عوض کنی اگه شیر خودته که باید ادویه شیر و لبنیات قطع ...

شیر خشک بهش نمیدم شیر خودمو میخوره چند وقته که رژیم گرفتم نه شیرینی مصرف میکنم نه لبنیات

ممنون عزیزم حتما میبرمش دکتر

ارههه ببر منم بردم متخصص پوست اخه صورتش خیلی‌ بد شده بود الان هم خوبه اما یه وقت‌هایی به بعضی پتوها اینا حساسیت نشون میده سریع پماد میزنم صبح دیگه خوب خوب شده نگران نباش چیز خاصی نیست