2777
2789
عنوان

صورت نوزاد چهار ماههم

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 42 پست

معذرت میخوام ب خط آخرت"شوهرم سیبیل داره" خندیدم😂😂😍🥰 ببرش دکتر خب عزیزم

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم شاید خوب بشه و اینکه شهر خودمون دکتر خوب پوست نداره

ببرش متخصص اطفال .دکترپوست نمیخوادبچه ی ۴ماهه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

عزیزم خب ببر دکتر ینی چی به پیشنهاد دوستان فلان کار و کردم نوزاد شوخی بردار که نیست یه بار یکی از دوستان یه پیشنهاد بده بچه بهش حساسیت داشته باشه میخوای چیکار کنی😐

عزتی که در هیچ است در کم نیست

لبنیات رو کامل حذف کردم فقط خونه خودم بودم اینجوری شد خونه خودمون فقط پنیر مصرف میکردم

من دخترم آلرژی خیلی خفیف داشت، تا چهار ماه هیچ نوع پروتئین گاوی و گوسفندی نخوردم. 

صورتش یه کوچولو قرمز میشد، در حدی که واقعا واضح نبود، دکتر تشخیص میداد. 

من دخترم سرما خورد شب به دکترش پیام دادم استامینوفن و شروع کنم تا صبح بیام یجوری وویس داد به من واقعا ترسیدم از لحنش😂گفت من فلان بیمارستانم پاشو بیا شب ۹شب رفتیم ویزیتش کرد

اصلااااا سر سری نگیر نمیگم حساس باش ولی نوزاد حساسه

سوالی که برام پیش اومده احیانا فرزند شما دکتر نداره؟حالا وقا نمیذاری بری حداقل تماس میگرفتی😞به پیشن ...

جالب اینه که به حرف کاربرای اینجاکه معلوم نیست کی هستن وچندسالشونه اعتمادکرده 

فرض کن بچه ۱۵ساله گفته این پمادروبزن خوب میشه 

ایشون هم فکرکرده تجربه داره که میگه وانجام داده 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
راستش دیگه میترسم چیزی بزنم بهش الان فقط یکم بهش گلاب زدم

حتما ببر دکتر حساسیت داره اگه شیر خشکی هست باید عوض کنی اگه شیر خودته که باید ادویه شیر و لبنیات قطع کنی ببینی بهتر میشه البته واسه رفع این قرمزی هم پماد دست ساز دکتر میده خوب میشه ولی باید ریشه یابی کنی تا درمان بشه

پسر من هم همین طور بود شیر خشکشو عوض کردیم درست شد