شوهرم میگه وام منو فعلا نمیدن چوم خیلی چک دادم و فلان البته فعلا باز صاف کنه میره تو نوبت تا بشه یدن ، راست میگه ؟؟؟و وامتو بده خرج خونه کنیم خیلی دوسم داره شکی ندارم در این مورد ولی دورو اطرافیانم خیلی میگن که آینده نگری کن و فلان وامتو نده پس انداز کن جهازتو کامل کن ، منم خیلی دوسش دارم و دلم نمیاد ندم بهش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرم واممو خرج کرد هیچ اجازه ای هم ازم نگرفت هیچ وقتم اسمشو نیاورد دیگه هیچ پولی هم ندارم
منم فکر کردم وام منو شوهرم که نداره خریدا رو با کارت من میکشیدیم فک کردم بعدش کارت اونو هم به من میده منم کارت میکشم ولی حتی یک میلیونم از پولش بهم نداد .. حتی نمیگفت چیزی لازم داری برات بخرم؟ حتی یه دونه لباس برام نخرید.. تازه ازدواج کرده بودیم پول نداشتیم هیچ خرجی برام نکرد خیلی هم عاشق هم بودیم خیلی هم دوسم داشت و داره ولی فقیری کشیدم ، چون پولمو دادم رفت ..
داری خونه میسازی برا مادر شوهرت به نام مادرشه، که شما نتونی ازش پس بگیری جای مهریه برش نداری بنده خدا اگه رحمت خدا رفت، خونتون بین بچه هاش تقسیم میشه هیچ کاری هم نمیتونید بکنید
وام مال دختره تنها مال خودش.. واسه جهازم برین قسطی وردارین با پول وام ازدواجت نخر عزیزم کم کم خرید کن.. پولت مال خودته نه مال شوهرت، نه مامان بابات.. شوهرتم خونه نداره که انتظار جهاز داشته باشه چیزی که به نام خودش نیست مال خودشم نیست