2777
2789
عنوان

دارم میرم خونه خودم شوهرم وام میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 92 پست

خودت ی بار دیگ حرفات بخون

میگی خیلی دوسم داره از اون ور میگی اعتماد نداره  خونتون ب اسم مادرشه 

والا اونی ک دوسش داره ننشه ن تو

وام نده باهاش طلا بگیر بزار پیش مادرت 

و در ضمن ی کم قبل عروسی بیشتر فک کن رو این قضیه

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشم بالاتر گفته اونا رسم دارن هر دو وام رو پسره برداره

بیخود رسم دارن رسم خانواده داماد چرا اینکه که باید دستش بکنه تو جیب عروس؟ رسمشون دزدیه پس، برا رسماشون از جیب خودشون مایه بذارن. 

شوهرم واممو خرج کرد هیچ اجازه ای هم ازم نگرفت هیچ وقتم اسمشو نیاورد دیگه هیچ پولی هم ندارم

منم فکر کردم وام منو شوهرم که نداره خریدا رو با کارت من میکشیدیم فک کردم بعدش کارت اونو هم به من میده منم کارت میکشم ولی حتی یک میلیونم از پولش بهم نداد .. حتی نمیگفت چیزی لازم داری برات بخرم؟ حتی یه دونه لباس برام نخرید.. تازه ازدواج کرده بودیم پول نداشتیم هیچ خرجی برام نکرد خیلی هم عاشق هم بودیم خیلی هم دوسم داشت و داره ولی فقیری کشیدم ، چون پولمو دادم رفت .. 

برو با بانک صحبت کن وامتو ندن دیگه اگه خیلی ضعیف بودی..

داری خونه میسازی برا مادر شوهرت به نام مادرشه، که شما نتونی ازش پس بگیری جای مهریه برش نداری بنده خدا اگه رحمت خدا رفت، خونتون بین بچه هاش تقسیم میشه هیچ کاری هم نمیتونید بکنید 

ولی طرف ما نه وام ماله دختره واسه جهاز

وام مال دختره تنها مال خودش‌.. واسه جهازم برین قسطی وردارین با پول وام ازدواجت نخر عزیزم کم کم خرید کن.. پولت مال خودته نه مال شوهرت، نه مامان بابات.. شوهرتم خونه نداره که انتظار جهاز داشته باشه چیزی که به نام خودش نیست مال خودشم نیست