2777
2789
عنوان

دارم میرم خونه خودم شوهرم وام میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 92 پست

زمان ما وام ازدواج۳تومن بود شوهرم وام هر دوتاییمون رو برد برامم مهم نبوده

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بخشی از خونه رو به نامت میزنه بده.. بگو من واممو میدم تو هم قبلش یه دنگ به نامم بزن برای تشکر و قدردانی ببین چی میگه اگه نکرد عزیزم فقط کلاه رفته سرت.. اون عشقشو ثابت کنه چرا تو ثابت کنی؟ ما واممونو دادیم رفت، هیچی به هیچی عزیزم دیگه کی میشه بیان ۳۰۰ میلیون پول بهت بدن بگن با ماهی ۲ تومن پس بده؟ بانکم بذاریش ماهی ۸_ ۹ تومن بهت پول میده 

شاید تنها سرمایه ای که گیرت میاد همین باشه.. بعدا به شوهرت بگی ۳۰۰ تومن بهم پول بده خرد خرد بر میگردونم بهت میده؟ 

یا اگه بگی برام امضا کن با صفته بده که وامتو بهم

میدی؟ بهت میده؟ بگو برای اینکه حرفت سند باشه اینکارو بکن وگرنه تو که عشقمی ببین چی میگه ببین حاضره؟ دلت نمیاد چیه خر نباش

وام جفتمون تو نوبته ، راست و دروغشو خدا میدونه من نشنیدم وام ازدواج بگن چون خیلی وام گرفتین و چک پاس ...

برو‌بانک  طوری که نفهمه خودت سوال کن از مسئولش. بگو. وام  منو‌ همسرم چیشد کی واریز میشه یه آمار بگیر

اگه راست هم گفته باشه و وامش تو نوبت باشه باز ممکنه وقتی وام رو دادن خودش ببرتش

اره شوهر دوستم وام دوستمو بالا کشید وام خودشم اومد. دوستم رفت خونه پدرش گفت جداشیم یا خونه رو به نامم بزن. شوهرش مثل که به نامش زد 2 دونگ

شما چجور رسم هایی دارین ، اونا رسم دارن وام ازدواج بدن جفتشو واسه پسر ک زندگیو بسازه

اونا رسماشون فقط اگه به نفعشون باشه انجام میدن وام به نام توعه مال توعه تمام همه جا همینه دوس داشتی جهاز میخری دوس داشتی طلا.. بگو الان طلا ارزونه، میخوام طلا بخرم صبر میکنیم تا وام تو بیاد مصالح گرون نمیشه ولی طلا یهو ممکنه بره بالا تمام شد رفت

اره شوهر دوستم وام دوستمو بالا کشید وام خودشم اومد. دوستم رفت خونه پدرش گفت جداشیم یا خونه رو به نام ...

انتظار جهاز کامل هم دارن

بنظرم از اول وام رو دختر برداره که بعدا هنوز زندگی شروع نشده کار به قهر نکشه

اونا رسماشون فقط اگه به نفعشون باشه انجام میدن وام به نام توعه مال توعه تمام همه جا همینه دوس داشتی ...

جهازم نخر بعدا خرد خرد بخر.. پولتو طلا بخر عزیزم اونم سرویس و النگو نه سکه ی تمام بهار بخر که اجرت و اینا نداره ، سود خالصه.. دوس داشتی گوش بده، دوس نداشتی بعدا حسرتشو بخور.. تنها 

پولی که میتونی براش تصمیم بگیری همینه دیگه چه پولی دستت میاد؟ دیگه چه پولی بهت میدن میگن خودت براش تصمیم بگیر؟