2777
2789
عنوان

دارم میرم خونه خودم شوهرم وام میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 92 پست
وام جفتمون تو نوبته ، راست و دروغشو خدا میدونه من نشنیدم وام ازدواج بگن چون خیلی وام گرفتین و چک پاس ...

برو درخواست وامتو لغو کن چون به احتمال خیلی زیاد شوهرت داره دروغ میگه اونم بد جوری ساده فرضت کرده.. تو هم ساده ای که یا میخوای بدیش اون با بدیش مامان بابات جهاز بخرن.. یواش یواش چیزاتونو قسطی و اونم نه با وام ازدواج بخرین.. بگو من واممو سال دیگه میگیرم که افزایش قیمت بخوره، یا اگه گرفتم، به جز طلا هیچی نمیخرمش.. بعدا رشد میکنه باهاش میتونی خونه به نام خودت بخری عزیزم از وام مسکنت هم استفاده کنی تا ۸۰۰ میلیون میدن خررررررر نباش فقط.. من اینا رو با تجربه و اشتباه یاد گرفتم چون دیگه نه وامی دارم نه پولی دارم بهت میگم دختر خوب ۲۷ سالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان ما وام ازدواج۳تومن بود شوهرم وام هر دوتاییمون رو برد برامم مهم نبوده

دقیقا شوهر منم برد واسم طلای عروسی گرفت

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

مگه وام هم جز رسم میشه 

وام نبود جهاز چجوری داشتی جمع میکردی 

اقساط کی میده اگر پدرت میده یا خودت وام مال شما 

اگر قراره بری سر زندگی وامی که جهاز خریدی همسر بده انصاف نیست 

ضمنا اگر هم ندی خونه تکمیل نمیشه و باید همچنان عقد بمونی

شما چجور رسم هایی دارین ، اونا رسم دارن وام ازدواج بدن جفتشو واسه پسر ک زندگیو بسازه

بابام گرفت جهیزیه خردید قسطاشم خودش داد .

یه چیزیم ازش موند  خورد رفت .

ما اصلا در مورد وام ازدواج طرفین حرفی نمیزنیم هر کی هر جور دوست داسته باسه خرج میکنه

یا فاطمه زهرا#
برو درخواست وامتو لغو کن چون به احتمال خیلی زیاد شوهرت داره دروغ میگه اونم بد جوری ساده فرضت کرده.. ...

فقط طلا بخریا.. یهو برو یکه بخر بگو سکه خریدم ، گذاشتم امانات بانک ، یا طلا گذاشتم گرو بانک برای وام یکسال هم نمیتونه دست بخوره سودش یکساله ست یکسال حق برداشت نداره تمام عاشقانه هم با شوهرت برخورد کن

دلت بیاد ک ندی بهش.از همین اول چهارچوبارو رعایت کن.اگر واقعا بدون وام کار جهازت راه میفته و رو خانوادت فشار نمیاد وامو بده بره چون واسه زندگی مشترکتونه..اما اگرخودتون دچار سختی میشی بدون تعارف بگو شرمنده پدرم برای تهیه جهاز به وام نیاز داره

وام جفتمون تو نوبته ، راست و دروغشو خدا میدونه من نشنیدم وام ازدواج بگن چون خیلی وام گرفتین و چک پاس ...

برو از بانک حتما حتما بپرس

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی