شوهرم میگه وام منو فعلا نمیدن چوم خیلی چک دادم و فلان البته فعلا باز صاف کنه میره تو نوبت تا بشه یدن ، راست میگه ؟؟؟و وامتو بده خرج خونه کنیم خیلی دوسم داره شکی ندارم در این مورد ولی دورو اطرافیانم خیلی میگن که آینده نگری کن و فلان وامتو نده پس انداز کن جهازتو کامل کن ، منم خیلی دوسش دارم و دلم نمیاد ندم بهش
وام جفتمون تو نوبته ، راست و دروغشو خدا میدونه من نشنیدم وام ازدواج بگن چون خیلی وام گرفتین و چک پاس ...
برو درخواست وامتو لغو کن چون به احتمال خیلی زیاد شوهرت داره دروغ میگه اونم بد جوری ساده فرضت کرده.. تو هم ساده ای که یا میخوای بدیش اون با بدیش مامان بابات جهاز بخرن.. یواش یواش چیزاتونو قسطی و اونم نه با وام ازدواج بخرین.. بگو من واممو سال دیگه میگیرم که افزایش قیمت بخوره، یا اگه گرفتم، به جز طلا هیچی نمیخرمش.. بعدا رشد میکنه باهاش میتونی خونه به نام خودت بخری عزیزم از وام مسکنت هم استفاده کنی تا ۸۰۰ میلیون میدن خررررررر نباش فقط.. من اینا رو با تجربه و اشتباه یاد گرفتم چون دیگه نه وامی دارم نه پولی دارم بهت میگم دختر خوب ۲۷ سالمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو درخواست وامتو لغو کن چون به احتمال خیلی زیاد شوهرت داره دروغ میگه اونم بد جوری ساده فرضت کرده.. ...
فقط طلا بخریا.. یهو برو یکه بخر بگو سکه خریدم ، گذاشتم امانات بانک ، یا طلا گذاشتم گرو بانک برای وام یکسال هم نمیتونه دست بخوره سودش یکساله ست یکسال حق برداشت نداره تمام عاشقانه هم با شوهرت برخورد کن
دلت بیاد ک ندی بهش.از همین اول چهارچوبارو رعایت کن.اگر واقعا بدون وام کار جهازت راه میفته و رو خانوادت فشار نمیاد وامو بده بره چون واسه زندگی مشترکتونه..اما اگرخودتون دچار سختی میشی بدون تعارف بگو شرمنده پدرم برای تهیه جهاز به وام نیاز داره
وام جفتمون تو نوبته ، راست و دروغشو خدا میدونه من نشنیدم وام ازدواج بگن چون خیلی وام گرفتین و چک پاس ...
برو از بانک حتما حتما بپرس
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی