2777
2789
عنوان

کیا با خیانت زندگی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 94 پست
یعنی دخترخالت به همه گفته؟ چجوری فهمیدی؟ پشیمونه؟ یا نه پررو بازی درمیاره؟ به طلاق فکر می‌کنی یا میخ ...

اتفاصا دختر خالم اصلا پشیمون نیست 

با عمش خیلی راحته رفته به عمش گفته ،عمشم اومده به خالم گفته 

نه شوهر من پا به پای من باهام گریه میکنم و اظهار پشیمونی میکنه ،ولی من دیگه بهش اعتماد ندارن خانوادم ...

مال منم خیانت جنسی بوده 

بقران بخدا داره ادا در میاره مال منم ۲ ماه اول اونجوری بود حتی رفت الکی خودشو بیمارستان که من بدون تو میمیرمو این حرفا اون اونجوری می‌کنه نری شکایت کنی من مدرک داشتم رفتم شکایت کردم ۱۱۰ تا شلاق و ۵۰ میلیون هم نقد باید بزنه حساب دولت غیر از مهریه و نفقه تو ببین اون داره ادا در میاره وقتی ببخشی بازم میشه همون آدم سابق 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت دیگه نمی تونی باهاش خوب شی حالا من خیانت جنسی شو دیدیم

ولی من ده روز که قهر کردم باهاش 

دلم داشت میترکید انقدر دل تنگش بودم 

هیچکس تو زندگیم اندازه اون بهم محبت نکرده بود 

ولی همچنان که دوسش دارم ازش متنفرم 

نمیدونم کسی همچین حسی داشته به کسی یا نه

همه همینو بهم میگن بعدا اگه هزار جور مریضی بگیریم کی میخواد جوابگو باشه ،وگرنه بره خودشو بکشه اصلا ا ...

مطمعا باش آنقدر پرو دریده هست الان میگه این که همه چیز و فهمید موندنی نیست دیگه خودتم بکشی فکر نکنم مال و اموالی به نامت بززنه میگه میری مالمم بر میداری میری مرد ها همشون دریده آن اگر خودت به نفهمیدن می‌زدی میتونستی با حیله ازش حداقل کم کمش یه خونه کش بری برای آینده یا یه ماشین من که الان کش رفتم اوف حال میکنم 🤣

مطمعا باش آنقدر پرو دریده هست الان میگه این که همه چیز و فهمید موندنی نیست دیگه خودتم بکشی فکر نکنم ...

من اصلا هیچ احتیاجی به مالش ندارم 

خداروشکر خودم به اندازه کافی دارم 

من اصلا هیچ احتیاجی به مالش ندارم خداروشکر خودم به اندازه کافی دارم

پس خدا رو شکر 

اگر پیر میشی باهاش هرروز بهتره نمونی بهشم بگو می‌زارم بیشتر به کند کاریت ادامه بدی من دیگه تو زندگی چیزی ندارم براش بجنگم این بچه هم شاید بزرگ شد مثل تو بی وفا بشه هرچی باشه خون تو تو رگاشه هجده سالش بشه خودش تصمیم میگیره 

پس خدا رو شکر اگر پیر میشی باهاش هرروز بهتره نمونی بهشم بگو می‌زارم بیشتر به کند کاریت ادامه بدی من ...

بنظرتون برم مهرمو ببخشم و حق طلاقو بگیرم ازش؟؟

که اگه کوچک ترین چیزی دیدم برم 

حالا شوهر من تمام سیمکارتشم با خودش می‌بره بیرون که من نندازم داخل گوشیم با ایمیل فیک اینستا باز کرد ...

بیخیال شین لطفا ،به خدا  ضربه رو ماها میخوریم‌،مردها هیچیشون نمیشه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بنظرتون برم مهرمو ببخشم و حق طلاقو بگیرم ازش؟؟که اگه کوچک ترین چیزی دیدم برم

اگه پول داری میتونی دنبال مهرت بدویی برو بگیر توکه میگی از لحاظ مالی وظعش خوبه 

اگرم نمی‌خوای آره مهرتو به جای طلاق ببخش دیگه چیزی نمی‌بینی گلم خیالت راحت چون به زیبا ترین شکل ممکن مخفی می‌کنه .......و تو هرروز حست بدتر از روز اول میشه مثلا نیم ساعت دیر بیاد فکر تو نابود میشه 

ده دقیقه دیر جواب تماس بده تو فکرت نابود میشه در هر صورت اون صدمه ای نمی‌بینه با موندنت فقط تو آسیب میبینی ولی وقتی بری متوجه میشه اوضاع وخیمه همه چیز و از دست داد دیگه کسی نیست که باهم پیر بشن یا عصای دستش باشه بزار بره از همون خیابونی ها یکی بگیره بلکه شاید به اون وفا کنه خدارو چه دیدی

ولی من ده روز که قهر کردم باهاش دلم داشت میترکید انقدر دل تنگش بودم هیچکس تو زندگیم اندازه اون بهم م ...

تو دقیقا مثل منی💔 ...اینجور وقتها مطمئنم دلت برای خودت میسوزه مگه نه ..من این حس و همیشه دارم ...

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
عزیزم خب شما چرا برخورد محکمی نشون نمیدی؟؟کاش یکاری کنی از نبودت بترسه من خانوادم نمیزاشتن برگردم خو ...

از نبودم بترسه ؟؟

از خداشه من نباشم 

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔