2777
2789
عنوان

کیا با خیانت زندگی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 94 پست
ولی من ده روز که قهر کردم باهاش دلم داشت میترکید انقدر دل تنگش بودم هیچکس تو زندگیم اندازه اون بهم م ...

دقیقا مثل منی پس ولی ببین آدم عادت می‌کنه الان دوسش نداری اصلا چون خیانت دیدی متنفری ولی در این حال بسیار وابسته ای بهش مثل من حالا تو سنتی ازدواج کردی من عاشقانه منم الان اصلا دوسش ندارم و متنفرم ازش ولی خیلی خیلی وابسته ام ببین آدم خدایی نکرده خدا قسمت هیچکس نکنه مادرش میمیره خب مادر ها میفهمی مادر آدم بازم بعد از مدت ها از یادش می‌ره درسته دلتنگ میشه گریه می‌کنه ولی از یادش می‌ره منم وقتی خیانتشو دیدیم رفتم خونه مامانم و شکایت کردم یک ماه اول اصلا افسرده دلم تنگ میشود با عکساش گریه میکردم آنقدر دلم تنگ میشود میرفتم خونمون لباساشو بو میکردم ( اون خونه نبود میموند خونه مامانش ) بعد یک ماه جوری فراموش کردم که اصلا یادم میرفت هنوز زن و شوهریم در این حد بعد ۶ ماه مامانش بهم زنگ زد که دعوا کرده چاقو خورده میخواد تورو ببینه بیا بیمارستان رفتم دیدمش و دوباره وابسته گی و...

همچنان داری ازش خیانت میبینی و به روت نمیاری؟؟😓

اره دارم میبینم چت می‌کنه قائم می‌کنه و رمز میزاره و... خب دیگه بدرک چیکار کنم خودمو بکشم اونی ک خودش افتاده گریه نمیکنه انتخاب خودم بوده که برگردم و دیگه ناراحت نیستم بدرک چیزی از من کم نمیشه ک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون برم مهرمو ببخشم و حق طلاقو بگیرم ازش؟؟که اگه کوچک ترین چیزی دیدم برم

نههههههههههههه حق طلاق به دردی نمیخورهههه باز از ترس مهریه است که قائم میکنن اگه مهریه نداشتی میاورد جلو روت هر کاری میکرد

دقیقا مثل منی پس ولی ببین آدم عادت می‌کنه الان دوسش نداری اصلا چون خیانت دیدی متنفری ولی در این حال ...

واقعا خیلی حس بدیه درکت میکنم 

نمیدونم چجوری به حالت عادی برگردم اصلا ،تمام خانوادم از شوهرم متنفر شدن ،مامانمم دیگه دوست نداره ریخت شوهرمو ببینه اصلا خیلی واسم سختت واقعا😓😓

اگه پول داری میتونی دنبال مهرت بدویی برو بگیر توکه میگی از لحاظ مالی وظعش خوبه اگرم نمی‌خوای آره مهر ...

مشکل اینجاست من بخاطر بچم نمیتونم هیچکاری کنم 

بچم بامن نمیمونه اصلا 

با اونم بمونه زیر دست نامادری میخواد بزرگ بشه😓😓😓

تو دقیقا مثل منی💔 ...اینجور وقتها مطمئنم دلت برای خودت میسوزه مگه نه ..من این حس و همیشه دارم ...

دلم که واقعا همیشه به حال خودم میسوزه 

چون من تو زندگی همیشه از خودم زدم که اون کصافط پیشرفت کنه 

واقعا خیلی حس بدیه درکت میکنم نمیدونم چجوری به حالت عادی برگردم اصلا ،تمام خانوادم از شوهرم متنفر شد ...

دقیقا مثل خانواده من حالا جالبیش اینجاست خانواده شوهرمم از من بدشون میاد 😂🤦🏼‍♀️

نه اتفاقا خودش خیلی اصرار داره بیاد میگه زندگیمونو مثل روزای اول کنیم نمیدونم راست میگه با دروغ

بخدا اون داره فیلم بازی می‌کنه که تورو آروم کنه عزیزم الان تو بری ها ازش بابت خیانت شکایت کنی بخدا پوستشو میکنن واسه همون داره ارومت می‌کنه تو هم بخاطر دل خودت و بچه ات مجبوری آروم شی ولی ب قول این خانم اینو بدون ک اون هیچوقت درست نمیشه و تازه بدترش بعد فهمیدن تو زرنگم میشه

دقیقا مثل خانواده من حالا جالبیش اینجاست خانواده شوهرمم از من بدشون میاد 😂🤦🏼‍♀️

اتفاقا خانواده شوهر من منو خیلی دوست دارن ،مخصوصا پدر شوهرم من قهر کرده بودم داشت بال بال میزد طفلکی 

ولی من دیگه اصلا دوست ندارم مثل سابق براشون خوب باشم

بخدا اون داره فیلم بازی می‌کنه که تورو آروم کنه عزیزم الان تو بری ها ازش بابت خیانت شکایت کنی بخدا پ ...

ولی من مجبورم بخاطر بچم بمونم ،ولی دیگه ذره ای دل نمیسوزونم

تا میتونم خرج میکنم به خودم و کیف و حال میکنم 

نهایتا مثل خودش خیانت کار میشم هرچند منم ذاتم خراب نیست 

ولی با آدم خائن باید مثل خودش بود 

رابطه ام داری یا فقط حرف میزنی

فقط حرف میزنم چون به بدن خودم ارزش قائلم اصلا باهاش رابطه ندارم فقط در حد صبحت اونم اصلا دوسش ندارم حسی هم ندارم فقط می‌خوام تلافی کنم همین 

دلم که واقعا همیشه به حال خودم میسوزه چون من تو زندگی همیشه از خودم زدم که اون کصافط پیشرفت کنه

هممون همینیم ...قسمت ما هم همین بوده،خدا کنه خدا جواب صبرامون و یه روز بده ...حال خوبم تجربه کنیم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌