2777
2789
عنوان

کیا با خیانت زندگی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به گریه هاش اعتماد نکن داره ادمه میده مال منم اینجوری میکرد ولی این بار زرنگتر شدن بلدن پنهون کنن

حالا شوهر من تمام سیمکارتشم با خودش می‌بره بیرون که من نندازم داخل گوشیم با ایمیل فیک اینستا باز کرده که هیچ جوری نشه هک کرد گوشیشم که هفت خان رستمه آنقدر که رمز داره 

من نمیدونم چجوری میتونی انقدر خونسرد باشی عزیزم

فدات شم گفتم کاری از دستم بر نمیاد پس بهتره خونسرد به زندگیم ادامه بدم ولی در کنارش نزارم پیشرفت کنه فقط خرج میتراشم خودم میرم بیرون کیف میکنم با بچه هام زندگی میکنم اینم هرروز قربون صدقه میشه تا نفهمم منم مثلا خیلی خرم چرا فکر کردی مردا از زن زرنگ خوششون نمیاد چون همه چیز دست گیرشون میشه ...منم خودم و زدم به خنگی چند وقت دیگه ماشینم میخرم انگار من سواستفاده میکنم تا اون والا .....‌‌توهم جای خواهرم این همه حرص خوردی اشک ریختی ناله کردی چی شد چی درست شد به خدا دختر خالت با شوهرت دارن برای مدت کمی نمایش اجرا میکنن دفعه بعد قشنگ تر مخفی میکنن 

حالا شوهر من تمام سیمکارتشم با خودش می‌بره بیرون که من نندازم داخل گوشیم با ایمیل فیک اینستا باز کرد ...

بخدا من اگه میتونسم کثیف باشم مثل خودش میشدم خیانت میکردم 

ولی من اصلا نمیتونم 

وگرنه نمیشه سوخت و ساخت😪😪

آره 😔😔😔

یعنی دخترخالت به همه گفته؟ چجوری فهمیدی؟ پشیمونه؟ یا نه پررو بازی درمیاره؟ 

به طلاق فکر می‌کنی یا میخوای بمونی؟

اگه این کار رو خيلی راحت با یه بچه از فاميل کرده این حسو میده که انگار قبلا هم با کس دیگه انجامش داده

فدات شم گفتم کاری از دستم بر نمیاد پس بهتره خونسرد به زندگیم ادامه بدم ولی در کنارش نزارم پیشرفت کنه ...

همه همینو بهم میگن 

بعدا اگه هزار جور مریضی بگیریم کی میخواد جوابگو باشه ،وگرنه بره خودشو بکشه اصلا 

اتفاقا شوهر من وضع مالی خیلی خوبی داره منم میتونم کیف کنم 

ولی توی زندگی که آدم دلش خوش نباشه پول ارزشی نداره

همه همینو بهم میگن بعدا اگه هزار جور مریضی بگیریم کی میخواد جوابگو باشه ،وگرنه بره خودشو بکشه اصلا ا ...

تو از این جدا شو باشه 

چجوری میخوای زندگی آینده تو ضمانت کنی که با یکی وفادار ازدواج می‌کنی یا ازدواج نه ولی توهم زنی هم انسانی هر موجود زنده ای توی این دنیا رابطه جن.سی داره قانون طبیعته و کنترلش سخته اگر رفتی بعد هرروز سیقه یه نفر بودی آلوده نمیشی عزیزم اصلا بد برداشت نکن من خودم هم جنس توهم به اینا خیلی فکر میکنم خیلی میگم اومدیم تونستم برم بعدش چی ؟؟