2777
2789
عنوان

شوهرم با وام ازدواج میخواد برای مادرش اینا خونه بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اونا ک سالو ساختن ماهم بسازن صبر کنن ارثیه شونو واسه خودشون خرج کنن.... بگو پدر منم دستش خالیه میخواد جهیزیمو بخره فردا همین خانوادش میگن زنت هیچی نداشت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بعدش من به شوهرم گفتم اینجوری من قبول نمیکنمبعد برگشته گفتع من. اول خونه دار شدن مادرم برام مهمه بعد ...

وام ازدواج  حق شما و شوهرته   پدر مادرش  تا الان به فکر خونه نبودن    حالا به فکر افتادن    وام ازدواج کمک خیلی  بزرگیه  براتون    میتونی   رهن خونه بدید میتونسد معامله کنسد میتونسد   جشن عروسی  و   هزار کار دیگه 

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
مبگه مادرم باید اول خونه داشته باشهبعد یه جوری حرف میزنه انگار من چه عروس بدی هستم

بگو مگه من مسئول خونه دار شدن اونا هستم 

وام ازدواج رو میدن که دوتا جوون زندگیشونو سروسامان بدن 

الان 

منم واممو میدم خوانوادم احتیاج دارن خوبه؟؟

میخوای زمین بسازی بساز 

ولی خونه باید بنام خودمون بزنی 

دو طبقه بساز مجزا 

ببین اولا ما نمی‌شناسیم نمی‌تونیم قضاوت کنیم. ولی اینجور که تو گفتی خیلی زرنگه شوهرت عزیزم حواست باشه بگو وام و نمیدم منم آرزو دارم دلم میخواد جهیزیه بخرم میرم با وام جهیزیه مو میخرم چند سالتونه؟

مبگه مادرم باید اول خونه داشته باشهبعد یه جوری حرف میزنه انگار من چه عروس بدی هستم

قانع کن ک‌زندکیتون جداست الان شما تازه عروس دومادید

اک از الان‌بخواد اونور بده کلا دستش عادت میکنه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت

وامتو نده یکم زیاد نامزد بمونین تا یکم وضعشون خوب بشه

شاید پدر بزرگش حالا حالا ها فوت نکرد این چه بهونه ایه

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

بهش بگو میرفتی کار میکردی با پول خودت خونه میخریدی براشون نه وام تزدواج من!!!

بعدم خیلی ادم پست فطرت باید باشه یکی که منتظر مرگ یه نفر دیگه باشه

دسترسی این اکانت برای ۳ شخص مجزاست🥰