2777
2789
عنوان

شوهرم با وام ازدواج میخواد برای مادرش اینا خونه بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 88 پست
فقط بگو پولو دادی؟ببین بگو پولو برگردونه ی کاری میخوای بکنی که تو بیست روز مثلا پنجاه میاد رو پولت ب ...

داذم ولی میگه بهت میدم  نمیخام دیگ پولتو

ولی صدرصدی میخاد واس مامانش خونه بخزه

الهی بگیردم عزیزدلم خدا سایه مادرتو از سرت کم نکنه هیچ وقت دمش گرم سلامت باشهدقیقا خب همینارو بگو چر ...

بش بگم پدرت نمیتونست خونه بخره بهش برمیخوره باید کلی خرف بارم کنه بعد

خیلی پشیمونم باهاش ازدواج کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان وامت ندهبده جهیزیه جهیزیه اول و آخرش برای خودت هست،همه ی فاکتورها رو با اسم خودت بگیربگو من ...

میگه فعلا خونه دار شدن مادرم مهمه،از بس گریه کردم هلاک شدم

انگار من مهم نیستم اونا سنی ازشون گذشته من اول جوونیمه

ببین در یک کلام اگر الان دل به دل شوهرت دادی که پشیمونی داره برات از همه لحاظ اما اگه یا با سیاست یا رو در رو پولتو پس گرفتی و مجبورش کردی به فکر خودتون باشه فردا روز خودشم دعات میکنه

اصلا بگو منم مرد اینمدلی دوست ندارم 

باور کن حتی جدا شدن هم ی گزینس تو اینمواقع که باید بهش فکر کنی و از مادرتم حتما کمک بگیر چون میتونه بهت کمک کنه وگرنه فردا روز باید بیشتر غصه بخوره اصلا شاید مادرت مجبورت کنه احساساتی عمل نکنی و بگی جدا میشم تا پسره حساب کار بیاد دستش اگه نه مثل بی کس و کارها باهات رفتار میکنن که انگار بزرگتر نداریا

ببین در یک کلام اگر الان دل به دل شوهرت دادی که پشیمونی داره برات از همه لحاظ اما اگه یا با سیاست یا ...

اره دقبقا پولمو ازش میگیرم قسطمم خودم مبدم

چون وامو بش دادم قسط خودش میداد 

دیگ مجبورم به مامانم بگم همچین چیزیو

ولی شما الان فکز کن کدوم عروسی اول زندگی ۵۰ میلیون میده ب شوهرش بزه بزاره رو پولش ماشین بخزه

اینا برای من ی طلا درست حسابی نخریدن ی دستبند خریدن با ی حلقه و نشون

فقط بخاطر علاقم به شوهرم باهاشون راه اومدم 

بخدا شب یلدا واسم طلا نیاوردن 

عیدی بهم ۱ تومن فقط دادن

منم میگفتم عیب نداره مستاجرن گناه داره 

ولی دیگ ته بی انصافیع

من ن زشتم ن دختری هستم ک راه ب راه از شوهرم پول بگیرم 

از ۱۸ سالگی کار کردم

تمام لوازم کارمو خودم خریدم

این دیگ خیلی نامردیه بره برای مامانش خونه بخره منو بزاره مرحلع اخر

دقیقن همینه ..منم اوایل ساده بودم ولی سوارم شدن منم دیگه کلن برعکس شدم ..ولی جاری دومم از همون اول ک ...

من عروس کوچیکم

ولی اون بزرگه همش در حال سفرع همش عشق و حال 

بعد همین مادر شوهرم میگه اون عروسم بی لیاقته

ولی الان فهمیدم اونا جایگاه بهتری دارن

به نظرم نده به مرد جماعت نمیشه اعتماد کرد تو بگو مامانم اینا نمی‌زارن وامم  رو به تو بدم می‌خوان واسم جهازیه بگیرن ما تو فامیل ابرو داریم فردا میگن نتونستن واسه دخترشون جهاز بخرن

یکی هم میشه دعوت دوستی مو قبول کنی