2777
2789
عنوان

شوهرم با وام ازدواج میخواد برای مادرش اینا خونه بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 88 پست

از بس بهش بهادادی یعنی چی هم وام میدی هم کمک کردی ماشین خریده هم جهیزیه خودت میخوای بخری اخرشم باز باید صبر کنین تا فلانی بمیره تا بتونی عروسیو خونه بگیری بهش بگو وام بی وام بگو باهاش میخوام جهاز بگیرم اگه وام رو میخوای باید تعهد بدی که جهیزیه پای توعه

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وام ازدواج حق شما و شوهرته پدر مادرش تا الان به فکر خونه نبودن حالا به فکر افتادن وام ازدو ...

اولویت خونه دار شدن پدر مادرشه انگار من هویجم

حرفم میزنم میگه تو چ ادمی هستی ب جا اینکه بگی عیب نداره گناه دارن کمکشون کنیم

تو سهم وام خودت  و بردار ،اگه حرفی زد بگو من راضی نباشم حرومه ..توهم برو با سهمت هر کار میخوای بکن .‌بعدم مگه با ۶۰۰ خونه میدن 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

از بس بهش بهادادی یعنی چی هم وام میدی هم کمک کردی ماشین خریده هم جهیزیه خودت میخوای بخری اخرشم باز ب ...

دقیقا تقصیر خودمه اینقد باهاش راه اومدم  برای هر کی تعریف میکنم میگن باید خونواده شوهرت تورو طلا بگیرن ک اینقد کم توقعی

دقیقا تقصیر خودمه اینقد باهاش راه اومدم برای هر کی تعریف میکنم میگن باید خونواده شوهرت تورو طلا بگی ...

میخواستی بگی تو فقط زن گرفتی که وام ازدواج بگیری پدرومادرت خونه دار شن وگرنه منت سر من نزار به خاطر تو ازدواج کردم و فلان

تو سهم وام خودت و بردار ،اگه حرفی زد بگو من راضی نباشم حرومه ..توهم برو با سهمت هر کار میخوای بکن . ...

خودش گفت بردار کسی مال تورو نمیخاد نترس نمیخورم پولتو

اینجوری گفت بدم اومد

اتفاقا من خودم بش دادم ک سریع تر بریم خونه خودمون

الان اینجوری میگه

وای اسی اشتباه کردی چرا گفتی بالای خونه پدرش بسازه 

هیچ فکر کردی اگه باباش فوت کنه دیگه خونه جز ارث حساب میشه بین همه تقسیم میشه ..بعدم باباش عرضه نداشته این همه سال خونه بخره چرا شما باید جورشو بکشی

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

اولویت خونه دار شدن پدر مادرشه انگار من هویجمحرفم میزنم میگه تو چ ادمی هستی ب جا اینکه بگی عیب نداره ...

بزار بزرگتری باهاش حرف   بزنه

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

چرا همسرت عجله ای واسه عروسی و سر خونه زندگی خودش رفتن نداره؟

گفته حالا صبر کن فلانی بمیره حالا اون موقع زمین بخریم  بسازیم میدونی ساخت زمین چقدر طول میکشه ؟

یه جورای میگه حالا  حالا حالا قرار نیست برین خونه زندگیتون 

بگو اول خونه واسه زندگیم اماده بشه بعد صبر کنین فلانی بمیره برین زمین بخرین 

بگو منم مثل مادرم میبینمشم ولی مادر میخواد اول بچه زندگیشو شروع کنه همه مادرا همن رو میخوان

ببخشی باهاش رابطه داری‌؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

قبول نکن اصلا بصرفت نیست ایشون غشی در معامله کرده اولش یچی گفته بعد حرفشو عوض کرده دست پیشو بگیر 

بگو هرچقد دوست داری میتونی طرز فکرت عدض شه من واممو نمیدم 

اگ دادی بگو قسطشم با خودتون