2777
2789
عنوان

من مقصرم یا مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 92 پست
خریدخوراکی بودن؟ شماتوقع داشتی نصف یاهمشون بدن شما؟؟ اون فروشگاه غیرخوراکی چی داشت مثلابرقی یا فرش و ...

نه فقط خوراکی بودن مثلا ده تا کارتون کیک ۵تا اب میوه اینا 

از همین الان دیگه با مادر شوهر و پدر شوهرت هیییییچ جا نرو . حق ندارند ازت ایراد بگیرند مگر قبل از ازدواج تو را ندیده بودند چرا الان دهن باز کردند ؟ بابت خریدها ناراحت نباش معمولا تا پسر خونه باباش باشه مادرش هر چی بهش بدن برمی داره برای خودشون ولی از حالا رسمی تر برخورد کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خب چون خسته شدم مسیز طولانی بود حداقل یه تعارفم نکرد

فدات شم به نظرم کاش توقع نداشته باشی

چون هر کسی دیگه هم بود همونقدر میداد و اینکه شما الان ی خانواده این و فکر کن مامان خودتو بردی خرید

به نظرم ی جعبه شیرینی یا هر چی که مناسب سن و خوراکشون هست بخر ببر و از دل مادرشوهرت در بیار با ی کادوی کوچولو مثلا ی روسری بعد ببین همسرت مثل ملکه ها باهات رفتار میکنه چون عاشق تر میشه و میفهمه که پدر و مادرش رو دوست داری و قصد و غرضی نداری

خوب اون فروشگاه وسایل برقی یاچیزی براخونه ایندتون بخری نداشت؟؟ وسوال دومم توقع داشتی نصف یاهمشوبدن شما؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مثلا چند تا داد از هر بسته یا مدل؟اینو میپرسم که بدونم خسیس هستش یا عرفش رو رعایت کرده

میدونی مثلا برادر من باشه دو تا کارتن از سه تاشو میده به همراهش ی کارتنشم تو محل تا برسه داده به خانم پیرزن هایی که میبینه یا بچه ها تو محل دو تاشم میرسه خونه اما مادرم مثلا تهش چهار تا بشقاب برای دوستاش میبره که هر کدوم دو سه تا توش باشه

بعضیا دست و دلبازتر بعضی حساب گر و بعثی هم خسیسن

خوب اون فروشگاه وسایل برقی یاچیزی براخونه ایندتون بخری نداشت؟؟ وسوال دومم توقع داشتی نصف یاهمشوبدن ش ...

نه فقط خوراکی داشت 

من توقعم این بود نصفشون بدع بهم 

اخه بن خریذ همسر من بوده

مادرنامزدتم میگه بن خریدپسرمه هنوزازخودش خونه نداره پس بایدجایی زندگی میکنه بایدهزینه بشن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی میگم نریزید سرم ، یک دقیقه فکرکن اسی چندوقته عقدکردی احساس مالکیت داری و میگی بن همسرمنه این مادر یک عمر بچه بزرگ کرده چرا این حقو بهش نمیدیاز بن پسرش استفاده کنه توحق داری اون نه ؟ درثانیفعلا عقد هستین ، ثالثا واسه مامان بابای شما هم سهم جدا کرده دیگه ناراحتی نداره این حق با اوناس خودتو کوچیک کردی