2777
2789

یکی از مامانای هم کلاسی دخترم 

مدام زنگ میزنه اینو چوار کنیم اونو چطوری انجام بدیم

دوبارم زنگ زده من دخترشو از مدرسه برسونم خونش گفته کار دارم و ..

منم میگفتم عیب نداره حالا طوریم نمیشه که 

دختر من درسش خداروشکر خوبه با اینکه کلاس اوله دستخطش خوبه و مرتبه کند انجام میده اما در نهایت خداروشکر نتیجه خیلی خوبه 

قدش بلنده از همون روز اول معلم دخترمو گذاشت میز آخر با همکلاسیش که اون قدش بلنده و هردو خداروشکر درسشون خوبه سرگروه شدن

دیروز عصری زنگ زده میگه راسته میگن میز آخر جای بچه تنبلاس؟!😐😳😳😳😳😳😳

بعد پشت بندش میگه دخترم گفته ....(اسم دخترمو گفت) میز آخره درسته؟ 

من گفتم حالا یه حرفی زده اشتباه برداشت نکنم و ..

امروزم رد شده از کنارم به زور سلام داد یعنی تو نیم متریم بود نگام نمیکرد بهش سلام بدم😳😳😳😳

نمیدونم چرا دست نمک نداره 

من خیلی متواضع و مهربونم بخدا 

اما دیگران نمیدونم چرا با من جور دیگه ای هستن

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

اینا همش بخاطر اینه که معلم فیلم گذاشت از دخترم تو گروه گفت خیلی آماده بودی آفرین

والا من اصلا حسود نیستم به کسی بگه اصلا ناراحت نمیشم 

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نباشه وقتی توهرچیزی خودت یابچه ات یاهمسرت بهترباشه بقیه نمیدونن ازحسادت چکارکنن

این دفعه گفت دختر منم بیار چی بگم؟ نبرم درسته؟

منم دردم یه عمره همینه سالها دنبال علتش ولی بهش دست نیافتم،من خیلی احترام میزارم با همه مهربونم حتی ب بچها خیلی محبت میکنم ولی همه باهام دشمنن باهام بدن امروز خوبی صبحش باهام قهرن جواب سلامم رو نمیدن

منم دردم یه عمره همینه سالها دنبال علتش ولی بهش دست نیافتم،من خیلی احترام میزارم با همه مهربونم حتی ...

بنظرم زمونه بد زمانه ای شده 

لطف کنی فکر میکنن اونا خوبن که ما بهشون خوبی کردیم 

فکر نمیکنن از خوبی خودمون بوده

این دفعه دخترشو نمیرسونم خونشون 

جواب تلفنشم نمیدم 

خوبه؟

بنظرم زمونه بد زمانه ای شده لطف کنی فکر میکنن اونا خوبن که ما بهشون خوبی کردیم فکر نمیکنن از خوبی خو ...

اره خوبه، کسی ک حسادت تو ذاتشه ، با تمام نیکی های جهان هم ذات پلیدش تغییر نمیکنه و اصلاح نمیشه!! فقط ازش دوووووووووری کن ، همین

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

اره خوبه، کسی ک حسادت تو ذاتشه ، با تمام نیکی های جهان هم ذات پلیدش تغییر نمیکنه و اصلاح نمیشه!! فقط ...

جواب دیگه نمیدم 

نه جواب زنگشو نه پیامشو

به هیچ وجه 

اگرم گفت چرا جواب ندادی بگم ندیدم؟ ضایع نیست؟

بنظرم زمونه بد زمانه ای شده لطف کنی فکر میکنن اونا خوبن که ما بهشون خوبی کردیم فکر نمیکنن از خوبی خو ...

منم هر کاری با خانواده ی شوهر میکنم اون جاری بد و سلیطه رو که هر روز با هم اهل فتنه و دعوا هستن دوسش دارن‌،