2777
2789

اگه هزینه آرایشگاه رو نمیتونه بده، ازدواج نکن باهاش. خرج های بزرگتری در زندگی هستن که نیازمند پول زیاده. اگه پول نباشه، قراره هرروز دعواهای الکی بکنین و زندگیتون زهرمار بشه برای هردو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من زیاده

من با تجربه الانم اگه بخوام عروس بشم 

میرم آرایشگاه میگم همراهی درجه 1 و عالی درستم کنه قیمتش تقریبا یک پنجم عروسه خیلی ام خوشگله

البته نمیگم عروسم🙃چون از عروس دولا پهنا پول میگیرن 

اگه هزینه آرایشگاه رو نمیتونه بده، ازدواج نکن باهاش. خرج های بزرگتری در زندگی هستن که نیازمند پول زی ...

آخه خرج تالارمون و... خیلی شده 

دیگه الان نمیتونیم همه. چیزو عالی برداریم

من که گفتم فقط میکاپ و‌شنیون میخوام، پکیج عروس نمیخوام بردارم ، سه و نیم گرفت

گفتی عروسی؟ راضی بودی از کارشون؟ تا آخر شب ارایشتون موند؟

من برای عقدم اینکارو کردم 

اما دوست داشتم عروسی جای خوب برم

بنظر من زیادهمن با تجربه الانم اگه بخوام عروس بشم میرم آرایشگاه میگم همراهی درجه 1 و عالی درستم کنه ...

میدونین آخه عقدم به عنوان همراه رفتم و محفلی vip رفتم

اما خوب نشده بودم

گفتی عروسی؟ راضی بودی از کارشون؟ تا آخر شب ارایشتون موند؟من برای عقدم اینکارو کردم اما دوست داشتم عر ...

آره ، خانمه خیلی باهام راه اومد خدایی ، راضی بودم

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)