2777
2789
عنوان

شوهری که تو کار خونه کمک نمی کنه

809 بازدید | 74 پست

فکر کنید شما یه خانم شاغل هستید همسرتون تو خونه جز مرتب کردن کمد خودش هیچ همکاری نمی کنه شما از سرکار برمی گردید غذا می پزید تمیزکاری می کنید ایشون هم اگر اوقات فراغت داشته باشه یا تو گوشیه یا ورزش و پیش دوستان یا خواب هروقت که دوست داشت. بعد از دعوا و بحث بسیار می بینید درست بشو نیست و با یه شخص خودشیفته طرفید سکوت می کنید و سعی می کنید دیگه خودتون کارا رو بکنید البته بدون این که خیلی به خودتون فشار بیارید.

ولی شوهرتون دست از طلبکار بودن برنمی داره و هر وقت دعوا و بحث میشه خانه داری شما رو زیر سوال می بره میگه حالا مگه چیکار می کنی وقتی هفته پیش سه بار ساندویچ خوردیم😐 (اون ساندویچم البته ساندویچ خونگی بوده ها) بعد میگه خونه همچین تمیزم نیست هفته ای یه بار برنج پختی اونم فلان بود و بهمان و توان رسیدگی به خونه خودت رو نداری و از این حرفا

در حالی که من حتی سبزیم رو هم از بیرون آماده نمی خرم هفته ای سه بار جارو می کشم هر روز گردگیری می کنم و ظاهر خونه ام طوریه مهمون بیاد اصلا مشکل ندارم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

هر وقت یاد حرفاش میفتم به جنون می رسم. هفته ای حداقل یه بار دسر درست می کنم ترشی مربا همه چی. هیچی کمک نمی کنه طلبکارم هست و به تازگی به خاطر همین مساله و خیلی چیزای دیگه یه دعوای بزرگ کردیم اما هیچ حرفش مثل این حرفا که در مورد کارای خونه زد من رو نسوزوند احساس می کنم دیگه هیچ وقت نمیتونم دوستش داشته باشم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک مدت همه چیز آماده کن از غذا و تمیزی خونه و اتو لباس 

یک هفته هم دست به چیزی نزن تا بفهمه تمیز نکردن بعدش چه شکلیه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

عزیزم اکثر اقایون ایرانی نمیدونن وقتی خانومی شاغله و پولش رو توی زندگی میاره باید خانه داری نصف بشه و اونم انجام بده

دیگه فعلا همینه فرهنگ سازی نشده

البته اگه خانومی میره سرکار و پولش رو برای خودش پس انداز میکنه و توی زندگی نمیاره ک البته وظیفه هم نداره بیاره ولی خب کارای خونه هم با خودشه دیگه 

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

والا چی بگم

اینجور بارش اوردی پرتوقع شده

مثل آشنای ما باش اینقد ب خودش میرسه ک وفتی یه گردگیری ساده میکنه شوهرش میذارتش روسرش و حلوا حلواش میکنه

خانواده شوهر یه لیوان جابجا کنه ذوق مرگ میشن در این حد توقعات و اورده پایین

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

شما هفته یک بار کارگر بگیر تمیز کنن حسابی شما وقتی بیرونم کار می کنی کار خونه باید نصف بشه برات همسر ...

تا حرف کارگر می زنم میگه مگه کار خونه ما چیه خیلی سختته انجام نده بعدم تو دعوا همین رو چماق می کنه می کوبه تو سرم حرفی هم بزنم میگه منت گذاشتی برا کار خونه رو سر من 😐

بر میگرده به اینکه تو مجردی تو خونه پدر و مادر چی یاد گرفته

مادرش حتی الانم بفهمه تو خونه یه لیوان این ور اون ور کرده مریض میشه مدام داستان از زنای خونه دار تعریف می کنه که هیچکس کمکشون نمی کنه ولی خونه اشون و خودشون همیشه عالی و عین دسته گله

هر وقت یاد حرفاش میفتم به جنون می رسم. هفته ای حداقل یه بار دسر درست می کنم ترشی مربا همه چی. هیچی ک ...

منم دوست دارم شاعل بشم ولی شوهرم مث شماست با ۳تا بچه بهش فکر میکنم پشیمون میشم 

مهمان یهویی اومد واسمون لوبیا فریز نداشتیم گفتم برو کنسرو بگیر ۳بار رفت همش کنسرو لوبیا مختلوط میورد مثلا با قارچ ووو 

بار سوم گفتم اشتباه اوردی داد زد که عرضه خونه داری نداری چرا باید لوبیا نداشته باشی حالا اشتباه خودش که حاضر نبود سر کنسرو ببینه رو ندید گرفت منم کنسرو محکم زدم وسط اشپزخونه پخش شد داداش اون و مامان منم بودن