2777
2789
عنوان

شوهری که تو کار خونه کمک نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 74 پست

شوهرت خیلی وحشتناکه عزیزم اینا رو باید قبل از ازدواج باهاش طی میکردی میگفتی من شاغلم اگه غذا درست میکنم توقع دارم توام ظرفا رو بشوری اگه نمیتونی تو رو به خیر و مارو به سلامت

عزتی که در هیچ است در کم نیست

شوهر منم اینجوریه 

من معاون مدرسه یعنی تابستونا هم تعطیل نیستم به زور داره یه کار دیگه برام پیدا می‌کنه نابود شدم یعنی به مرگ راضیم دیگه

کل کارا خونه رو خودم میکنم همش هم غر میزنه خونه داری بلد نیستی بچه داری نمیکنی مثلا دیروز از سرکار اومدم غذا ظرفا رفتم باشگاه اومدم درس خوندم بچه داری شام .آخرش میگه تو که از صبح هیچ کاری نکردی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور ادما سیاستشونه ک برچسب بزنن تا تحریک شی بیشتر کار کنی

من خودم کسی اینجوری بگه هیچ کار نمیکنم، میگم باشه تو راست میگی دیگه دست نمیزنم گشنه  تو خونه کثیف بمونه خودش مجبور شه جمع کنه

شوهرم بیاد بره تو تیوی منم دراز میکشم میرم تو گوشی

بره با دوستاش منم میرم بیرون

شاغلی برو بیرون غذاتو بخور یا در حد خودت درست کن

قبل بچه باید ادبش کنی وگرنه فشار تا اخر رو تو هست

سلام

خب شما داری یکم زیادی تلاش میکنی

بنظرم میتونی یه سری کارها و برون سپاری کنی

مثلا سبزی و ترشی و مربا  رو آماده تهیه کنی

کلا کارهای زمان گیر رو انجام نده

و اگه خودت دوست داری و برات مهمه خونه تمیز تر از این بشه، دوهفته یکبار کارگر بگیر کارهای سابیدنی و سخت رو بده اون انجام بده

و همینکه میتونی غذاهاتو با روش های مختلف پیش آماده کنی، مثلا دوتا جمعه کامل وقت بذاری و برای کل روزها غذا محیا کنی بسته بندی و فریز کنی

فقط نکته اش آینه کاری رو بکن که حالت باهاش خوبه، برای هیچ انسانی، هرچند هم قدر شناس، خودتو خرج نکن

عزیزم. یک هفته تمام هیچ کاری نکن. نه ظرف شستن نه پختن نه تمیز کاری. به خودت برس. انقدر از، بیرون بخرهههه تا جونش بالا بیاد.. حقوقتم تو خونه خرج میکنی؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

سر لج افتاده حرفهاش رو در مورد نحوه خونه داریت جدی نگیر فهمیده روی این موضوع حساسی برای همین این حرفها رو هی تکرار می کنه. حساسیت نشون نده جوابش رو نده هر وقت ایراد گرفت بزن زیر خنده بگو خوبه خودم چشم دارم خونه داری دور و اطرافیان رو دیدم هیچ کی به پای من نمی رسه 

هر وقت یاد حرفاش میفتم به جنون می رسم. هفته ای حداقل یه بار دسر درست می کنم ترشی مربا همه چی. هیچی ک ...

درسته زندگی با هجین مردی سخته مردای اینجوری هم فکر میکنن زنای دیگه باید عاشقش باشن

توهم به خودت زیاد سخت نگیر وقتی نمیتونی به کار بگیریش

وای خدای من شما صددرصد هووی منی شوهر من دقیقا عین شوهر شماست 😂

شوهر شما هم تو دعوا هیچی پیدا نمی کنه بگه میگه رو لیوانا لک آب هست تو نمی دونی من خوشم نمیاد 😂

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
بگو اگر آسونه خودت انجام بده خبعزیزم شماهم خیلی به خودت سخت نگیرراستش از اول نباید اینقدر پررو می‌شد ...

میگم خودت انجام بده میگه خیلی دوست داری زیر پای تو رو جارو بکشم اما نمیتونی ببینی😐 یه همچین آدم کله شق با همچین منطقی! عقط ببینید چطور روح و روان من رو نابود کرده

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
نه همچنان باید مرد کمک کنه.ببخشیدا ولی اون‌پولی که زن می‌بره از سرکارش رو حتی اگه بخوره؛ اون پولیه ک ...

عزیزم حقیقت اینه که وقتی ما به مساوات اعتقاد داریم باید همه جوره داشته باشیم

وقتی حق اشتغال میخوایم بر اساس برابری زن و مرد که جهان مدرن به ما میگه نمیشه این رو جمع کنیم با چیزی که اسلام گفته که زن وظیفه ای در برابر تامین معاش داشته باشه

ولی ما خانومای ایرانی از هر کدوم هر چی به نفعمون بوده برداشتیم

الان توی غرب اگه مساواتی هست که هست توی همه چیز هست

اگه آشپزی و خانه داری صد در صد نصفه بین زن و مرد به جاش پول اجاره و برق و اب و اینام نصفه

حتی یه رستوران که با هم میرن هرکی دنگ خودش رو میده

منم خودم شاغلم ولی نمیتونم بگم صب تا عصر خونه زندگی رو میدازم میرم و همسرم زندگیش مثل زندگی یک مرد ی که خانوم خونه دار داره نباشه ولی کل پولی هم که در میارم خرج خودم و پس انداز برای خودم بکنم!! 

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....