2777
2789
عنوان

اون حلقه نامزدی

78 بازدید | 7 پست

مادر نامزدم یه حلقه نشونم داد
قشنگ بود، گفت اینو قبلا برای پسرم خریدم

من خوشحال شدم، ذوق داشتن و سال ها منتظر که پسر ازدواج کنه و اون عروس انتخابی من بودم

بعد ما با هم رفته بودیم برای خرید کت و شلوار دامادی و اینها

توی راه که داشتیم میرفتیم یهو یه چیزی مثل خورده افتاد تو ذهنم

نمیدونستم بگم یا نگم

در سکوت کامل کنار هم راه میرفتیم

نامزدم گفت ساکتی

گفتم آره یه سوال میخوام بپرسم اما نمیدونم درسته پرسیدنش یا نه

گفت بپرس

گفتم حلقه ای که مادرت نشونم داد ،خیلی قشنگه ،منم دوستش دارم، اما اگر مادرت به نیت کس دیگه ای خریده، من نمیخوامش
نامزدم قدم هاش رو تندتر کرد و رفت جلوتر و به خواهرش گفت حلقه رو عوض کنیم

دلم برای دلم میسوزه تو اون لحظه

و حس کردم نامزدم رفت تو یه حال و هوای دیگه

یه حال و هوایی که انگار مثلا دلت میخواد به جای فلانی، بهمانی کنارت راه میرفت و خرید میکرد

بعد یه تایمی، اومد گفت حلقه رو بخوایم عوض کنیم، اینقدر ضرر میکنیم

فکر کنم خانوادش اینو گفته بودن

من گفتم من این حلقه رو نمیخوام، اصلا کلا حلقه نمیخوام، همون انگشتر نشون بسه

حلقه رو عوض کردن 

پ ن : نامزدم تو جلسه مشاوره گفته بود که خاستگاری کسی رفته بودن، اما نامزدی نکردن، حدود سه ماه طول کشید، خودمم ازش پرسیدم، گفت اختلاف سنی داشتیم به همین خاطر جواب رد دادن

خدا رو چه دیدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ با پول خودش نخریده براتبعدن میرفتید باهم عوض میکرید

عوض کردن ، چون نامزدی کردیم دیگه ، اینکه قبلا برای کس دیگه ای هم خریده باشن برام مهم نیست، اما یه حسی بهم میگه اون دختر رو هنوز دوست داره

خدا رو چه دیدی

ممکن برای هر آدمی گذشته ایی باشه و خودت واقف به این موضوع هستی پس اگه چشماتو بستی باید ازدواج به این ندیدن عادت کنی چون اگه اهمیت داشت ادامه نمی‌دادی 

پس سعی کن بهش فکر نکنی همون‌طور که قبلاً برات مهم نبود الان هم مهم نباشه و خودت باشی و برای بهتر بودن خودت تلاش کنی 

متاسفانه ضربه شکست عشقی خانما سطحی و آقایون عمیق تر بحث من نیست حرف روانشناسی ، دیدم که آقایون حتی با ازدواج هم فراموش نکردن باید به این موضوع خیلی بیشتر فکر میکردی 

عزیزم این فکروازسرت بندازبیرون یکاری کن همسرتوعاشق خودت کنی مهم نیست که قبلاکیومیخواسته چرابه این نگاه نمیکنی که بخاطرتوحلقه روعوض کرد؟!

براش طنازی کن دلبری کن سیاست داشته باش

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

عوض کردن ، چون نامزدی کردیم دیگه ، اینکه قبلا برای کس دیگه ای هم خریده باشن برام مهم نیست، اما یه حس ...

فکر شیطانه 

سعی کن تمرکزت روی رابطه خوبت با همسرت باشه به چشمش بیایی