2777
2789
عنوان

شوهری که تو کار خونه کمک نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 74 پست
عزیزم حقیقت اینه که وقتی ما به مساوات اعتقاد داریم باید همه جوره داشته باشیموقتی حق اشتغال میخوایم ب ...

غرب رو با ابران مقایسه نکن. اینجا حق ولایت بچه‌ای که زن نه ماه حمل می‌کنه با مرده. اینجا دیه مرد دوبرابر زنه. اینجا حقوق زن تو یه کار کمتر از یه مرد با همون شرایط و ساعت کاریه. اینجا زن خیلی کارها رو نمی‌تونه بکنه ‌و تو خیلی کارها مردم سواستفاده می‌کنن ازش. اینجا تو حتی اگه حقوق طبیعیت مثل حق طلاق و حق خروج از کشور رو بگیری باز شوهرت می‌تونه راهی پیدا کنه که دورش بزنه. 

هرکاری می‌خواید بکنید بکنید ولی حرف از برابری نزنید وقتی ارزشتون تو این مملکت نصف شوهرتونه.

غرب که ازش حرف می‌زنی؛ درآمدا تو یه سطحه. الان زنی که ۱۰ تومن درمی‌اره چطور نصفش رو خرج خونه کنه و این کجاش برابره با وقتی که شوهرش که از ۵۰ تومن درآمدش صرفا نصفش رو خرج خونه کنه؟ 

غرب تصنیف اموال حق مسلم‌ بین زن و شوهره.‌ غرب تمکین کردن عام و خاصش وظیفه زن نیست و خاصش حتی تجاوز حساب می‌شه. غرب مرخصی زایمان برای هم‌پدر هم مادره و گاهی مرد تو خونه می‌مونه که بخواد بچه رو بزرگ کنه و آینده شغلی زن خراب نشه. اینکه اونجا هرکی دنگ خودش رو می‌ده بخاطر فرهنگشونه و جالبه بدونی اغلب مواقع هم اینطور نیست و بازم حساب کردنش پای مرده.🤷‍♀️

.She's somebody , not some body.  

لیوان خوبه همسر من می‌ره پرت ترین قسمت خونه انگشت می‌کشه( مثلا یه روز انگشت کشیده بود روی محافظ برق ...

حالا شوهر من در اکثر مواقع میگه باید شکر کنی مثل شوهرای مردم ریخت و پاش نمی کنم بگم جمع کن 😐

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دهنم رو باز می کنم میگه منت گذاشتی من دیگه تو خونه غذا نمی خورم 😐😂 نمی دونم روحیه ام داغونه ولی ...

عزیزم یه جا شماهم محکم باش به نظرم داره از فداکاری شما سو استفاده میشه 

من کلن توی زندگی به این نتیجه رسیدم که آدم ها رو نمی شه تغییر داد ، نه حالا صرفن موضوع کمک نکردن همس ...

کاش منم مثل شما بتونم چون طلبکاری ایشون فقط در مورد کار خونه نیست در مورد همه چیززززززه همه چیز و من واقعا نمیتونم دیگه سکوت کنم چون از درون داغون میشم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
آخه نه تنها کمک نمی کنه انتظار داره هر روز مهمونی هم بگیریم و هفته ای پنج روزم پیش مامانش در خدمت با ...

دقیقا منم از چهارشنبه می رفتم خونه مادر شوهر ببخشی جلوی دست ۳۰ نفر آدم کلفتی میکردم ۳ سال تحمل کردم بعدش اومدم تهران از شر اونا حداقل خلاص شدم

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
غرب رو با ابران مقایسه نکن. اینجا حق ولایت بچه‌ای که زن نه ماه حمل می‌کنه با مرده. اینجا دیه مرد دوب ...

واقعا من وقتی درآمدم کمتره چطور هم خرج خودم رو بدم هم نصف هزینه های خونه رو؟! انصاف نیست که. همین که خرج خودم رو میدم کمک به همسرم نیست؟ همین که پس انداز می کنم و چیزی می خرم برا آینده کمک به همسرم نیست؟

دقیقا منم از چهارشنبه می رفتم خونه مادر شوهر ببخشی جلوی دست ۳۰ نفر آدم کلفتی میکردم ۳ سال تحمل کردم ...

من نمیرم یه چند بار بیشتر نرفتم چون دیدم ارزشی قایل نیستن تازه فرت و فرت قهرم می کردن که چرا فلان دفعه نیومد. 

کاش منم مثل شما بتونم چون طلبکاری ایشون فقط در مورد کار خونه نیست در مورد همه چیززززززه همه چیز و من ...

اوه عزیزم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
غرب رو با ابران مقایسه نکن. اینجا حق ولایت بچه‌ای که زن نه ماه حمل می‌کنه با مرده. اینجا دیه مرد دوب ...

عزیزم ما در مورد مسائل دیگه صحبت نکردیم

در مورد کار کردن بیرون از خونه و داخل خونه صحبت کردیم که فکر میکنم جوابتون رو دادم

توی این یک مورد اگه اونجا برابری هست خرج و مخارجم نصفه

حرف من خوبی اون یا خوبی این نیست اصلا حرفم خوبی یا بدی نیست

حرف من فقط اینه که درسته من زنم ولی نمیتونم فقط اون چیزایی که به نفعم هست رو جدا کنم از فرهنگ خودم و از غرب

نفع من در اینه که حالا که کار میکنم برای خودم پس انداز و خرج کنم اینو بردارم علم کنم و بگم غرب هم همینه ولی نبینم اونجا حتی طرف دنگ غذاشم خودش داره میده

از این طرف چون توی فرهنگ کشورم اینجوریه که زن وظیفه تامین معاش نداره اینم بردارم بدون اینکه نگاه کنم خب این مال زمان قدیم یا همین الان خونه هایی بوده و هست که خانوم خونه داره و به تبع رسیدگی بیشتری از من شاغل میتونه توی خونه و به بچه هاش داشته باشه

به هر حال من شخصا الان پولم رو نمیارم توی زندگیم

خرج خودم میکنم مابقیش رو هم برای خودم جدا پس انداز میکنم

از اون طرفم توقعی برای مساوات کارهای منزل از همسرم ندارم

توقع اخلاقی که گاهی مریضم و حال ندارم چرا دارم و اونم انجام میده

ولی توقع مساوات در همه روزا نه

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
عزیزم ما در مورد مسائل دیگه صحبت نکردیمدر مورد کار کردن بیرون از خونه و داخل خونه صحبت کردیم که فکر ...

شما هرکاری دوست داری بکن.🤷‍♀️

حقیقت اینه که تا زمانی که ما در هیچ‌چیز برابر نباشیم نمی‌تونیم توقع برابری داشته باشیم.‌برابری از ته شروع نمی‌شه و فقط به یه بعد خلاصه نمی‌شه که تو همون هم بخوایم برابر باشیم ولی قوانین اینطوری نیستن.

از نظر من خانومی که درآمدش صرفا خرج خودش رو می‌ده وظیفه‌ای درقبال کارهای خونه نداره چون اگه قرار بود تو خونه بشینه و تمام‌وقت کارخونه بکنه؛ پس مرد این پول رو باید بهش می‌داد. حالا که نمی‌ده وظیفه‌ای نیست. حتی اگه می‌داد هم وظیفه‌ای نبود. 

.She's somebody , not some body.  

عزیزم حقیقت اینه که وقتی ما به مساوات اعتقاد داریم باید همه جوره داشته باشیموقتی حق اشتغال میخوایم ب ...

برابری باید در شرایط برابر باشه نمیشه تو خاور میانه زندگی کرد و انتظار یه خانم غربی که تو مهد فمنیست در شمال اروپا زندگی میکنی رو داشت..نه عقلانی هست نع انسانی

یه خانم  در ایران هییییچ کدوم از حقوقی که یه خانم در اروپا داره رو نداره ..چرا باید هزینه زندیگ رو هم بده؟؟

شروط ضمن عقدم یجور بازی دادن زنهاست چون با کلی تبصره میشه سر زنها رو کلاه گذاشت