2777
2789

چرا دخترت زود به زود پرید می شه..من و خواهرام همه ۲۱ روزه ایم..از اون بحث ۴ سال می گذره...دوبار۶ دیروز به من می گه تو تنوزم مثل اون روزایی یا خوب شدی؟ می گم ما سیکلمون خانوادگی این طوره دکترم رفتم گفته مشکلی نیست..بعدش می گه جاریتم مثل تو شده..گفتم جاریم که کیست داره اصلا پاک نمی شه که...

والا من موندم بهش چی بگم..خیلی ته دلم می کوبه حرفاش

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

وا حرف خاصی نزده‌که ناراحت شی از بیسوادیه 

ولش کن اعصاب خودتو خورد نکن بابا 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بخاطر عدم علم و آگاهی مادرشوهرت هست، نگرانت بوده که شاید مشکل داری

ناراحت نشو

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

بگو مادرجان سیکلم ۲۱ یا ۲۱۰

فرقی ب حال شما داره

اتفاقا رحم برای بارداری اماده تره

منم ۲۱ روزه ام

گاها ۲۰ حتی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

خدا خفش کنه مادرشوهر فضول به تاریخ پریود هم کار داره

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

عزیزم چرا اصلا رو بهش دادی نباید هر مسله ایی رو براش باز گو میکردی و حالا هم ک گفتی دیگه نمیتونی جمش کنی واکنش نشون نده اصلا انگار ک حرفشو نشنیدی نقطه ضعفتو فهمیده واکنش نشون نده سوال پرسید بی‌جواب بزارش

خواسته بگه تو هم کیست داری

نه..من شوهرم مساله جنسی داشت..سر اون یه بحثی کردن مادرم گفته اخه شما که پسرتون تحت نظرتون بوده..چرا نکفتید به ما...مادرشوهرمم برا این که کم نیاره این حرفا رو به مادرم زده..اون بحثا دیگه تموم شده و الان با هم بد نیستیم ولی نمی دونم چرا ول نمی کنه انگار تو ذهنش اشتباه حا افتادا

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

اگه یه حا زندگی کنند که طبیعی هست بفهمه،بالاخره تو سطل زباله دستشویی آثارش هست.

درغیر اینصورت احتمالا خود اسی میگفته

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩