2777
2789
عنوان

با بچه چهارساله ای که مدام جیش میکنه این ور اون ور

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 161 پست
اره کلی نازشو کشیدم یعنی خدا خدا میکنم درست شه

بچه های دومی سرتق تر میشن😫 دیگه اگه دیدی باز به حرفت گوش نکرد از راه تنبیه وارد شو. و محرومش کن از یه سری چیزها

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بنظرت میشه برا مهد کودک رفتن باشه؟

بله ممکنه ...ناشی از استرس و اظطرابه کلا مشکل پیش اومده 

بعدم اصلا هیچ انگی به بچت زیر سن پنج سال در مورد این مسأله نزن بهش 

در حقیقت زیر پنج سال دکتر می‌گفت این اصلا مشکل نیست و نگرانش نباش ولی عکس العملی اشتباه شما ممکنه موندگارش کنه 

امید آخرین چیزیست که میمیرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه یک ساعتی ی بار بهش میگم حتما چون واقعا خودم بیشتر اذیتم

کار خوبی میکنی چون بچه هستن یادشون میره سرگرم بازی میشن 

عزیزای آسمونی همیشه در قلبم :مادرم 💔پدرم💔/// بر پیکر باد پیامم بنویسید ،بنویسید که سپید شد از دلتنگی … 

خودش از دو سالگی میرفت دستشویی من از یک و نیم از پوشک گرفتمش اصلا ی مدته اینکارو میکنه بخدا دیوونه ش ...

لجبازی تو این سن طبیعیه...ندید باید بگیری.خونت که کثیف شده.چند مدت رهاش کن تا از سرش بیفته.همین که واکنش و توجه نشون میدید بیشتر دلش میخواد انجام بده.. خودشو خیس کرد فقط بگو بره عوض کنه.دیگه کاریش نداشته باشید تازه اونم اگه اومد گفت که جیش کردم..

نه هر بارم اینکارو کرده من اروم نشستم پیشش گفتم کار خوبی نیست مامان پاشو بریم دستشویی ولی از درون دا ...

نه جو خونه رو منظورم بود ، مثلا شاهد دعوا تو خونه بین بزرگ‌ترت نبوده ؟ یا فیلم ترسناک ندیده ؟

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
اخه غذا هم انچنان نمیخوره لجبازه به شدت

بچت تلوزیونو گوشی زیاد میبینه؟اگه اره اونارو قطع کن چون بخاطر اوناست چون خودتم که دعواش نمیکنی که از تو استرس بگیره .پرخاشگری و بدغذایی و نگه داشتن دستشویی علائم استرس زیاده .لطفا جدی بگیرید و اگه بیشتر راهنمایی میخواید به پادکست هایه خانم دکتر ولا موسوی تو گوگل گوش کنید. 

دکتر نیاز نداره این موضوع به تربیت ربط داره، باید براش این موضوع را شرطی کنی. یعنی یه روز غذا بد بده ...

یا خدای بزرگ، لطفاً اطلاعات صحیح ندارید نظر ندید، با احترام...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
بچه های دومی سرتق تر میشن😫 دیگه اگه دیدی باز به حرفت گوش نکرد از راه تنبیه وارد شو. و محرومش کن از ...

باز تکرار میکنه این مدت ولی سعی میکنم کنترل کنم ناراحتم براش این مدت بیشتر از همیشه بغلش کردم اوردمش پیش خودم خوابوندمش آروم تر شده ولی گاهی کارش تکرار میکنه خسته میشم کلافه میشم آزمایشم دادم براش گفتن دیابت نداره کلیه هاش باید چک‌کنم سنو نوشتم ببرمش چند روز دیگه دلم نمیاد تنبیهش کنم دستای کوچیک و ضعیفش و میبینم انگار سیخ داغ میکنن تو قلبم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بله ممکنه ...ناشی از استرس و اظطرابه کلا مشکل پیش اومده بعدم اصلا هیچ انگی به بچت زیر سن پنج سال در ...

بردم دکتر اطفال میگه یادم میره دستشویی براش ازمایش نوشت که خوب بود مشکلی نداشت سنو‌هم چند روز دیگه باید انجام بده 

دلم نمیزاره نگران نباشم این دو سه روزه انقد بغلش کردم هرجا جیش کرد و دور از چشمش تمیز کردم فرشام گفتم نمیشورم تا خوب نشه فقط خوب شه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

کار خوبی میکنی چون بچه هستن یادشون میره سرگرم بازی میشن

اره دکترم همین و میگفت

لجبازی تو این سن طبیعیه...ندید باید بگیری.خونت که کثیف شده.چند مدت رهاش کن تا از سرش بیفته.همین که و ...

خودم اگه ببینم خیسه میام عوضش میکنم میترسم عفونت بگیره

نه جو خونه رو منظورم بود ، مثلا شاهد دعوا تو خونه بین بزرگ‌ترت نبوده ؟ یا فیلم ترسناک ندیده ؟

فیلم ترسناک چرا این فیلمای بکش بکش تلویزیون چند بار دیده