2777
2789
عنوان

با بچه چهارساله ای که مدام جیش میکنه این ور اون ور

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 161 پست

اول فرشا جمع کن گلم اینطو نمیشه 

دوم ببرش آزمایش برااحتیاط 

سوم شکم وکمروپاهاش با روغن سیاه دانه ماساژ بده 

چهارم کاراتوول کن 2روز مدام بهش آب ومایعات بده بشین جفتش تاجیشش گرفت ودس زد به خصوصیش ببرش ذسشویی انقد مایعات بده که مدام جیش داشته باشه انقدببریش که ملکه ذهنش بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه همینه توروخدا فقط به خودت مسلط باش یه وقت نزنیش ،بعداز خوب شدنش کل فرشارو بده بشورن،به اعصاب خور ...

اخه شب ادراری نداره صب پاشده بردم توالت تو توالت کارشو نکرده اومده بیرون عد دم در 

روحم خستس میدونی ولی تا حد توانم سعی در تنبیه نکردنه شاید گاهی صدام بالا بره ولی زدن اصلا 

ولی واقعا امروز از حد تحملم خارج بود برا همین اومدم تو اتاق گفتم اینجا حرف بزنم عصبانیتم فروکش کنه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بهش بگو بو میده گمشو از خونم بیرون .دهن ادم و باز میکنن

والا دلمم میخواد بیاد همچین چیزی بگه ی جواب بدی بهش بدم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من خودم سه چهار ساعت یه بار پسرمو میبرم اون نمیگه زیاد 

خودت ببر 

بعد شاید دست خودش نی 

الان من توی یه هفته سه بار ادرارم رفت 

افتادگی دارم تا سرفه عطسه میزنم اینجور میشم 

خیلی بد دردیه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اسی جونم منم یادمه تا شیش سالگی خودمو همسرم زود به زود دخترمونومیفرستادیم دستشویی ینی خودمون بهش یادآوری میکردیم حتی اگه قبول نمیکرد یه ده مین بعدش دوباره بهش میگفتیم بیا بریم 

و خداروشکر میومد شاید کوچولوتون زمان میخاد برای یادآوری کردن بهش

عزیزای آسمونی همیشه در قلبم :مادرم 💔پدرم💔/// بر پیکر باد پیامم بنویسید ،بنویسید که سپید شد از دلتنگی … 

والا دلمم میخواد بیاد همچین چیزی بگه ی جواب بدی بهش بدم

مهمان پررو رو باید از خجالتش دراومدو طرف شعور نداره خونه کسی ک بچه کوچیک دارخ نباید موند.حالا موندی دهنتو ببند لاقل

اول فرشا جمع کن گلم اینطو نمیشه دوم ببرش آزمایش برااحتیاط سوم شکم وکمروپاهاش با روغن سیاه دانه ماساژ ...

اینم ایده خوبیه

بله ولی اونی ک بیشعوره چیزایی میگه جیگر ادم میسوزه😭مثلا دیروز هم تکرار کرد بنده خدایی برگشت گفت اخی ...

پسر من تا شش سالگیش همین بود دخترم که به دنیا اومد شبا بدون پوشک می‌خوابید صبحا بیدار می‌شد پسرم میدید جای خواهرش خشکه،تازه فهمید می‌تونه کنترل کنه،ازون به بعد خلاص شدم از آبکشی و آبکشی

شما فقط بیخیال باش و همون راهکار خودتون که باهاش صحبت میکنید رو ببرید جلو

من خودم سه چهار ساعت یه بار پسرمو میبرم اون نمیگه زیاد خودت ببر بعد شاید دست خودش نی الان من توی یه ...

من دو ساعتی ی بار میبردم ولی خب ادم گاهی یادش میره

گفتم ن دلیل نمیشه دیابت داشته باشه ولس انقد گفت و گفت و گفت تو دل منم خالی شد

🙄 گاهی باید با یه تو دهنی طرف رو خفه کرد

ببین تو ک میدونی بچه ات سالمه فقط تو این سن جیش رو تا لحظه آخر نگه میدارن بعد لحظه آخر میریزه 

اگر سردیش کرده کشک شیز چایی خیار هندونه نده یا میدی وسط خرما کردو بزار یا کنجد بده بخوره 

اسی جونم منم یادمه تا شیش سالگی خودمو همسرم زود به زود دخترمونومیفرستادیم دستشویی ینی خودمون بهش یاد ...

دیگه یک ساعتی ی بار بهش میگم حتما چون واقعا خودم بیشتر اذیتم

مهمان پررو رو باید از خجالتش دراومدو طرف شعور نداره خونه کسی ک بچه کوچیک دارخ نباید موند.حالا موندی ...

به همه چی کار داره به همه چی همش میگه چرا لاغر شدن چرا ضعیفن انقد حمله میکنه فرصت دفاع نمیده

خودش از دو سالگی میرفت دستشویی من از یک و نیم از پوشک گرفتمش اصلا ی مدته اینکارو میکنه بخدا دیوونه ش ...

پیش کسی از بچت تعریف کردی 

همسایه ما بچش دو سالگی از پوشک‌ گرفت تعریف کرد همه جا بچه چشم خورد الان تا هشت سالگی بچه‌ گرفتاره بچه شب اداری گرفته 

پسر من تا شش سالگیش همین بود دخترم که به دنیا اومد شبا بدون پوشک می‌خوابید صبحا بیدار می‌شد پسرم مید ...

امروز واقعا دلم نمیخواست ببینمش اومدم چپیدم تو اتاق گفتم اروم شم بعد برم باش حرف بزنم😔