2777
2789
عنوان

با بچه چهارساله ای که مدام جیش میکنه این ور اون ور

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 161 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🙄 گاهی باید با یه تو دهنی طرف رو خفه کردببین تو ک میدونی بچه ات سالمه فقط تو این سن جیش رو تا لحظه ...

باید همینکارو کنم خودم ی جاهایی تعلل کردم 

کاش میشد بزنم تو دهنه این مهمون بعد از موهاش دارش بزنم😅الان پا میشه تا ب نفس کشیدن منم ایراد میگیره باید صبوریم کنم مقابل اون

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

پیش کسی از بچت تعریف کردی همسایه ما بچش دو سالگی از پوشک‌ گرفت تعریف کرد همه جا بچه چشم خورد الان تا ...

ن چیز اینجوری و ب کسی نمیگم ک 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

عزیزم من بچم رو خیلی دیر از پوشک برداشتم بهت پیشنهاد می کنم واسش پوشک بگیری چرت خودت رو اذیت کنی بهش ...

پوشک ی مدت شکم روی داشت اذیت بود بستم براش انقد گریه میکرد و اذیت بود ک نبستم بدش میاد خیلی

چرا انقدر سخت میگیری 

بزن نت درمورد بچه های ۴ ساله بخون ..خودت متوجه میشی که بعضی چیزا طبیعیه 

مگه فرش و مبل و... ارزش ناراحت کردن خودت و بچت رو داره؟

بزرگ میشه یه بچه تمیزی میشه از توام تو تمیزی ایراد میگیره

آروم باش 

الان چند تا نفس عمیق بکش و برو به زندگیت برس 

بچت هم هیچیش نیست یا تنبلی میکنه یا از دست شویی ترسیده 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

آفرین شما یه مادر قهرمانی ،من از راه دور بهت افتخار میکنم قوی باش

🌹❤️❤️

کی هست؟نکنه مادر شو...

دقیقا خود خودشه

امروز واقعا دلم نمیخواست ببینمش اومدم چپیدم تو اتاق گفتم اروم شم بعد برم باش حرف بزنم😔

واقعا حق داری،ولی بعدا که بزرگ میشه ریش و سیبیل در میاره،میگی آخیش عزت نفس شو خرد نکردم من چه مامان خوبیم

چرا انقدر سخت میگیری بزن نت درمورد بچه های ۴ ساله بخون ..خودت متوجه میشی که بعضی چیزا طبیعیه مگه فرش ...

خیلی اذیتم حس میکنم وسواس گرفتم چون الان از خونه ب شدت بدم میاد دلم میخواد شیلنگ بگیرم همه خونه بشورم

دقیقا خود خودشه

پسر من بعضی مواقع حشره تو دستشویی میبینه می‌ترسه 

ببرش حموم فعلا دستشویی کنه 

شاید محیط جدید ببینه بهتر بیاد دستشویی یا از توالت بچه هست شبیه ماشین هست بزار دستشویی براش جالب باشه بره اونجا دستشویی کنه

محیط دستشویی براش شبیه بازی کن

پوشک ی مدت شکم روی داشت اذیت بود بستم براش انقد گریه میکرد و اذیت بود ک نبستم بدش میاد خیلی

این بچه سردیش کرده نمی تونه خودش رونگه داره یا تنبلیش می کنه خودشو خیلی نگه میداره اون دادو بیدادای تو خیلی خیلی تاثیر بدی داره پس بهش بگو نزدیک سرویس بازی کنه تا جیشش گرفت سریع بره   و هر یک ساعتی یاداوری کن بره سرویس بغلتم بگیر ناز و نوازشش کن اضطرابش بریزه 

واقعا حق داری،ولی بعدا که بزرگ میشه ریش و سیبیل در میاره،میگی آخیش عزت نفس شو خرد نکردم من چه مامان ...

کاش مامان خوبی باشم همیشه سعی کردم باهاش رفیق باشم عین دوتا دوست باشیم مراقبشون باشم گاهی باباش دعوا میکنه حرف باباشو اهمیت نمیده اصلا ولی حرف من و خیلی گوش میده ولی یک ماهی هست ب شدت لجباز شده