2777
2789
عنوان

کسی همچین تجربه ای داشته

57 بازدید | 8 پست

حس میکنم دختر خاله شوهرم مارو دعا کرده.همش همچین حسی دارم.شوهرم خیلی عوض شده.اخلاقش وحشتناک شده.کسی تجربه داشته در این مورد؟چیکار کردین برای رفعش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نداره.اخه ما تو عقدیم اون اینجا نیست

اگه طلسم باشه فرق نداره دور و نزدیک بودنش میتونن ببرن قبرستون دفن کنن یا روی قفل بخونن روی نجاست یا هر کوفت و زهرماره دیگه که خدا لعنتشون کنه 

اگه طلسم باشه فرق نداره دور و نزدیک بودنش میتونن ببرن قبرستون دفن کنن یا روی قفل بخونن روی نجاست یا ...

🥺😭بعد این آدما میتونن زندگی کنن راحت؟من ی ادمی میشناسم.تو همین کاراست امشب رفتم ازش پرسیدم ک ببینم دعا داریم یا نه.ولی میترسم.میگم نکنه پای اون چیزا باز شه تو زندگیم.خیلی میترسم.نمیدونم چیکار کنم😭😳

🥺😭بعد این آدما میتونن زندگی کنن راحت؟من ی ادمی میشناسم.تو همین کاراست امشب رفتم ازش پرسیدم ک ببینم ...

بعضیا ادمای درستی نیستن و ادمو بدتر میکنن بعضیام کارشون خوبه و خدا پیغمبر حالیشونه و دعای بد نمی نویسن

اگه میترسین که همون صوت سوره بقره پخش کنین تو خونه