2777
2789
عنوان

بر گور پدر هرچی فامیله لعنت

144 بازدید | 8 پست

سلام سلامم

من عضو جدید سایتم کوچیک همتونم هستم🙂‍↕️😂

حالا اینارو بیخیال 

اقا امروز خونه مامانبزرگم بودم(تازه از کربلا اومده) که کلی خونشون مهمون اومده بود و بساط غیبت پیرزنای فامیل برپا بود

منم مثل کوزت با خاله هام درحال پذیرایی بودم از مهمونا کل روزو

جونم براتون بگه که خلاصه شام اینا دادیم مهمونا رفتن و یسری از فامیل درجه یک و دو موندن تا سوغاتی ایناشونو بگیرن

بحث درمورد این شد که فلانی دخترش کنکور داد و خیلی استرس اینا سر درس داره منم ازونجایی که بهم مربوط نبود فقط سر تکون دادم

یوهو خاله ی مامانم گفت تو امسالم کنکور ندادی؟

گفتم نه ندادم .. چشتوننن روز بد نبینه شروع کرد دیگه..

از خرجی که ننم سر زاییدن من کشید گرفته تا کلاسایی ک منو بردن و اینارو زد تو سرم و گفت اره من به فاطمه(مامانم)گفتم که بزار بره سرکار از این درس بخون در نمیاد ولی فاطمه گفت نه دختر من درسش خوبه و میخواد درسشو تموم کنه و .. تهشم گفت زود حداقل شوهر کن تا خرجت بیشتر نشده

بعد همه اشناهامونم تقریبا بودن و از تعجب سکوت کرده بودن و من به معنی واقعی کم مونده بود بزنم زیر گریه

هرچی به مامانم نگاه کردم که جوابشو بده مامانم سکوت کرده بود و فقط داشت تو سری زدنای خالش ب منو نگاه میکرد منم اخرش تحمل نکردمو گفتم پولای بابامو خرج کردم از جیب شما پول کش نرفتم که حرص خرجامو میخورین و رفتم تو اتاق

الانم مامانم اومده میگه چرا جوابشو دادی مگه دروغ میگفت ؟!

ینی واقعا کپ کردم😐

چرا مامانم باید طرفه بقیرو بگیره ؟

اعصابمو داغون کرد

هیچوقت درباره اینکه پر خرج اینام چیزی نگفته بود چون واقعا بجز کلاس رفتن و سالی یبار لباس خریدن خرجی نداشتم و هر وقت میخواستم برم سرکار میگفت نمیزارم و .. بعد الان خرجایی ک میکرد برامو خیلی یوهویی بعد سال ها زد تو سرم!

میخواین پیشرفت کنید با فامیل قطع رابطه کنید 

میخواین درگیری فکری و بگو مگو تو زندگیتون ایجاد نشه فقطططط قطع ارتباط کنید با آدمای سمی

تجربه شدست 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب مامانتو نده مامانت هم ممکنه اشتباه کنه بهش بی احترامی نگن بحث نکن 

ولی خوب کردی جواب خاله ی مامانتو دادی واقعا بهش ربط نداشته و رفتارش اشتباه بوده 

حتی اگه ربط داشت نباید توی جمع به یه جوون اینجوری بگه!

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی
میخواین پیشرفت کنید با فامیل قطع رابطه کنید میخواین درگیری فکری و بگو مگو تو زندگیتون ایجاد نشه فقطط ...

اصلا رابطه خاصی نداریم درحد سلام علیک اونم به زور

ک اونم بعد سال ها یبار نشستم تو جمعشون که اینجوری سوزوندنم

جواب مامانتو نده مامانت هم ممکنه اشتباه کنه بهش بی احترامی نگن بحث نکن ولی خوب کردی جواب خاله ی ماما ...

اوهوم همش جواب مامانمو فقط با باشه میدم تا بحث ادامه پیدا نکنه

غصه نخور مثلا سنش زیاد بوده یه چیزی خواسته بگه حالا چرا کنکور ندادی؟؟ منم از پدر و مادر و خواهر گرفت ...

اخه با اون سنش نمیدونه جلوی جمع نباید این حرفارو زد؟!

من خیلی خرخون بودم ولی بعد یه مدت واقعا دیگه کششو نداشتم و عصبی شده بودم از فشار درسا و یه مدت بستری شدم و تهش ترجیح دادم کنکور ندم و بجاش الان یساله به بچهای راهنمایی و ابتدایی درس میدم به طور خصوصی و دیگه قید کنکورو فعلا زدم

اخه با اون سنش نمیدونه جلوی جمع نباید این حرفارو زد؟!من خیلی خرخون بودم ولی بعد یه مدت واقعا دیگه کش ...

اشکالی نداره اشتباه نکن 

منم خواهرم درسش عالیبود ببین عالی هی دایی و مادربزرگم میگفتن بخون اینم لج کردخوب نخوندگوش نمی‌داد داییم دکتر بعد از ۳ سال قبول شد ولی نه رشته خیلی تاپ ، متوسط 

من خودمم الان میگم کاش فقط درس میخوندم البته فوق دارم ولی الان شدم زن خانه دار حیف 

اشکالی نداره اشتباه نکن منم خواهرم درسش عالیبود ببین عالی هی دایی و مادربزرگم میگفتن بخون اینم لج کر ...

نمیدونم .. شاید یروزی خدا زد پس کلم نشستم درسمو ادامه دادم 🙂😂