2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه یکساله دارن

451 بازدید | 45 پست

سلام بچه هاتون چندکیلوئه؟دخترم نه وهشتصده قدش شصت وهشت خییییلی نگرانم.خوواهشااگه غذای تپل کننده ومقوی بلدیدبگین ممنون

اگرزندگی مرگ است ومرگ هم زندگی پس درودبرمرگ ومرگ برزندگی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصبت به رشتش عالی هست وجای نگرانی نداره تازه ازروی نمدارروشدش رد شده

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔
اینستاگرام دارید؟اگه اره برید پیج nini.food یه عالمه غذا هست من برا پسرم درست میکنم راضیم

نه عزیزم ندارم ت ل گرام دارم

اگرزندگی مرگ است ومرگ هم زندگی پس درودبرمرگ ومرگ برزندگی...

برنج رو ابکش نکن براش کته ای بمز. تخم مرغ روزی یوی.  و اب ماهیچه و اب قلم تو برنجش بریز.. جوجه کباب بده معمولا بچه ها خوششون میاد..ژله..تنقلات سالم ذرت بوداده. کنجد.. گردو.و....

پسرمن ده کیلو هست امابه ظور غذا میدم چون همش به فکر بازی هست از بس که تپله همه میگن چمبه بهش

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔