خانوما جریان سره این بود ما میخاستیم بریم بیرون شوهرم دم در بوق زد سوار شم بعد من گفتم وایسا الان میام ایشان هم رفتن ماشینو دور بزنن که من سوار شم و برحسب اتفاق یکی از پشت میزنه به ماشین و چراغ ماشینمون میشکنه بعد که من سوار شدم شروع کرد به بد ک بیراه گفتن به من جلو بابام منم هی هیچ نگفتم عصبی شدم گفتم ازت جدا میشم هر غلطی میخای بکن اومد پاییم محکم زد تو گوشم دستم پیچوند گفت وایسا ببرمت خونه ... رسیدیم خونه شروع کرد به کتک کاری من جلو خونواده م به بابام گفت گوه نخور و کلی بدو بیراه حالا من چه کنم؟ ؟ اصلا نیومد از بابام معذرت خواهی کنه دلش شیکسته چیکارش کنم جدا شم؟ به شدت عصبانی و گستاخه
ما نمیتونیم یک طرفه به قاضی بریم و نظر بدیم ما تو روانشناسی هم جلسه اول مشاوره باید از زبان هردو باشه وگرنه فقط مرد یا فقط زن رو قبول نمیکنن کلینیک با چند تا جمله نمیتونیم بگیم پاشو طلاقتو بگیر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
عجب... ولی باید خدمتتون بگم ایشون شدیدن دوستتون داره! چون شما رو کتک زده و اورده توی خونه.. پس اگه میخاست رهاتون کنه میگفت پیاده شو و برو... خب؟ این حرف من نیست.. بابت این کتک و تو گوشی یک سمینار دو ساعته از دکتر شهرام اسلامی باید ببینید که باورتون بشه همیشه هم این تو گوشی و کتک ها از سر نفرت نیست.. مردا اصولا سلطه جو هستن.. دوس دارن مطابق میلشون حتی به اشتباه پیش برید ولی خب اگه زن با سیاستی باشید آخرش اون کاری میکنه که شما میخواستین. رو باقی ماجرا هم نمیشه نظری داد و شما و یا همسرتون رو قضاوت کرد!