2777
2789
عنوان

شوهرم محکم زد تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5155 بازدید | 99 پست

من بخاطر بی احترامی به مادرم طلاق گرفتمگرفتم و همسر دومم یعنی شوهرم الان واسه مامانم میمیره خیلی دوسش داره

خیلی خوشحالم از اون عوضی جدا شدم

البته شما وضع زندگیتو خودت بهتر میدونی

به قول شوهرم ما یه خونواده ی اشی    مشی هستیم.منو دخترمو باباش...  خدایا به عظمتت قسم همیشه خوش و سلامت و زیر سایه ی پدر مادر باشیم.آمین       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یه عده میان میگن سر به سرش نذار و مهربون باش و اِل و بِل!

طلاق نگیر اول برو مشاوره؛ اگه نشد راه دیگه ای نیس دیگه...

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
خونه پدرم

ای وای چه بد شد عزیزم به نظر من فقط باید صبر کرد تا بیاد خیلی جدی و چند بار از پدرتون عذر خواهی کنه اگه نه که دیگه 😓ای کاش اینجوری حرمتا شکسته نمیشد سخته جمع کردنش

البته این نظر منه عزیزم 

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔

چه شوهربیشعوری😡😡😡😡

یه چراغ فوقش بشه50هزاردیکه نبایدکه زنشوکتک بزنه.یابه کسی که حکم پدری به گردنش داره بی احترامی کنه....

استارتراگه بچه نداری وهمیشه اخلاقش اینجوریه بهتره یه فکراساسی برای زندگیت کنی

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
همیشه پرخاشگر و بی ادبه به من بی احترامی میکنه خسیسه  وهزاااار تا دلیل  اخه پدرم چرا &nbs ...

بیچاره بابات😢

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

ببین اون انقدر پررو هستش که بابات رو هل داده چون بهش گفته چرا دخترم رو می‌زنی ؟؟وای خدایا !!مطمئنم میتونی بهش یک درس حسابی بدی

شما نمی توانید مانع امواج شوید ،اما می توانید موج سواری را یاد بگیرید.