kati_katayoon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 2409 عنوان کسی با ناراحتی قلبی اینجا هست 208 بازدید | 38 پست چیه بیماریتون؟ چه دارویی مصرف میکنید و چه مراقبتهایی انجام میدید که کمتر اذیت بشید؟ میتونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچههای قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 1404/02/27 | 23:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس_شکسته عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 401 یه سوال من وقتی یکم ورزش میکنم قلبم یجوری میزنه ک انگار داره از قفسه سینم خارج میشه انقدر شدید و تند تندحالت عادی خوبم ضربانم رو ۹۰ تا ۱۰۰ هستناراحتی قلبی چیه؟ ممکنه منم داشته باشم؟
kati_katayoon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 2409 یه سوال من وقتی یکم ورزش میکنم قلبم یجوری میزنه ک انگار داره از قفسه سینم خارج میشه انقدر شدید و تند ... موقع ورزش احتمالا طبیعی هست عزیزم حالت عادی هم زیر ۱۰۰ طبیعیه چند سالتونه؟ میتونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچههای قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️
الماس_شکسته عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 401 موقع ورزش احتمالا طبیعی هست عزیزم حالت عادی هم زیر ۱۰۰ طبیعیه چند سالتونه؟ نه اخه خیلی وحشتناک میزنه کل بدنم یهو خالی میکنه خیلی ضربانش میره بالاحالت عادی ۱۰۳ اینا هم بعضی وقتا هست ولی قهوه میخورم بعضی وقتا بخاطر اونهموقع ورزش خیلی اذیت کنندست
الماس_شکسته عضویت: 1404/02/21 تعداد پست: 401 موقع ورزش احتمالا طبیعی هست عزیزم حالت عادی هم زیر ۱۰۰ طبیعیه چند سالتونه؟ ۱۷
kati_katayoon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 2409 نه اخه خیلی وحشتناک میزنه کل بدنم یهو خالی میکنه خیلی ضربانش میره بالاحالت عادی ۱۰۳ اینا هم بعضی وقت ... ۱۰۳ هم موردی نداره عزیزم خوبه در حین ورزش باید اندازه بگیری میتونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچههای قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️
شادمهر۷۷۷ عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 1693 موقع ورزش احتمالا طبیعی هست عزیزم حالت عادی هم زیر ۱۰۰ طبیعیه چند سالتونه؟ سلام من موقع شنا اینجور شدم و دچار تپش قلب شدم اضطراب
شادمهر۷۷۷ عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 1693 یه سوال من وقتی یکم ورزش میکنم قلبم یجوری میزنه ک انگار داره از قفسه سینم خارج میشه انقدر شدید و تند ... منم تو ورزش مشکل تپش دارم اضطراب
kati_katayoon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 2409 سلام من موقع شنا اینجور شدم و دچار تپش قلب شدم سلام، در ورزش اکثرا طبیعی هست چون ضربان قلب بالا میره همراه با درد و تنگی نفس هست؟ میتونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچههای قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️
شادمهر۷۷۷ عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 1693 سلام، در ورزش اکثرا طبیعی هست چون ضربان قلب بالا میره همراه با درد و تنگی نفس هست؟ ببین من شناگرمبعد یه مسابقه قلبم رو ۱۸۰ موند و بعد اون دچار حملات پانیک شدم از ترسمولی الان خیلی تپش قلبم بدجور شدهنمیدونم چی شد اونروز اضطراب
kati_katayoon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 2409 ببین من شناگرمبعد یه مسابقه قلبم رو ۱۸۰ موند و بعد اون دچار حملات پانیک شدم از ترسمولی الان خیلی تپش ... ممکنه علائم پانیک باشه اگر موقع فعالیتهای فیزیکی درد رو تجربه میکنید مراجعه کنید ی نوار قلب در ضربان بالا و یا تست ورزش ازتون بگیرن که خیالتون راحت باشه میتونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچههای قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️
شادمهر۷۷۷ عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 1693 ممکنه علائم پانیک باشه اگر موقع فعالیتهای فیزیکی درد رو تجربه میکنید مراجعه کنید ی نوار قلب در ضرب ... شما پزشک هستین؟ اضطراب
kati_katayoon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 2409 شما پزشک هستین؟ نه جناب من صرفا خیلی پلههای بیمارستان رو به همین خاطر بالا و پایین کردم میتونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچههای قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️
شادمهر۷۷۷ عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 1693 نه جناب من صرفا خیلی پلههای بیمارستان رو به همین خاطر بالا و پایین کردم ای وای پس منم خوب نمیشم چون پیگیر نیستم اصلا اضطراب
kati_katayoon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 2409 ای وای پس منم خوب نمیشم چون پیگیر نیستم اصلا ی بار مراجعه کنید خیالتون راحت بشه ان شاءالله که مشکلی نیست میتونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچههای قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️