2777
2789
عنوان

کسی با ناراحتی قلبی اینجا هست

182 بازدید | 38 پست

چیه بیماریتون؟ چه دارویی مصرف می‌کنید و چه مراقبت‌هایی انجام می‌دید که کمتر اذیت بشید؟ 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

یه سوال من وقتی یکم ورزش میکنم قلبم یجوری میزنه ک انگار داره از قفسه سینم خارج میشه انقدر شدید و تند ...

موقع ورزش احتمالا طبیعی هست عزیزم 

حالت عادی هم زیر ۱۰۰ طبیعیه 

چند سالتونه؟ 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موقع ورزش احتمالا طبیعی هست عزیزم حالت عادی هم زیر ۱۰۰ طبیعیه چند سالتونه؟

نه اخه خیلی وحشتناک میزنه کل بدنم یهو خالی میکنه خیلی ضربانش میره بالا

حالت عادی ۱۰۳ اینا هم بعضی وقتا هست ولی قهوه میخورم بعضی وقتا بخاطر اونه

موقع ورزش خیلی اذیت کنندست

نه اخه خیلی وحشتناک میزنه کل بدنم یهو خالی میکنه خیلی ضربانش میره بالاحالت عادی ۱۰۳ اینا هم بعضی وقت ...

۱۰۳ هم موردی نداره عزیزم خوبه 

در حین ورزش باید اندازه بگیری

سلام من موقع شنا اینجور شدم و دچار تپش قلب شدم

سلام، در ورزش اکثرا طبیعی هست چون ضربان قلب بالا می‌ره 

همراه با درد و تنگی نفس هست؟ 

سلام، در ورزش اکثرا طبیعی هست چون ضربان قلب بالا می‌ره همراه با درد و تنگی نفس هست؟

ببین من شناگرم

بعد یه مسابقه قلبم رو ۱۸۰ موند 

و بعد اون دچار حملات پانیک شدم از ترسم

ولی الان خیلی تپش قلبم بدجور شده

نمیدونم چی شد اونروز

اضطراب

ببین من شناگرمبعد یه مسابقه قلبم رو ۱۸۰ موند و بعد اون دچار حملات پانیک شدم از ترسمولی الان خیلی تپش ...

ممکنه علائم پانیک باشه 

اگر موقع فعالیت‌های فیزیکی درد رو تجربه می‌کنید مراجعه کنید ی نوار قلب در ضربان بالا و یا تست ورزش ازتون بگیرن که خیالتون راحت باشه 

شما پزشک هستین؟

نه جناب 

من صرفا خیلی پله‌های بیمارستان رو به همین خاطر بالا و پایین کردم 

ای وای پس منم خوب نمیشم چون پیگیر نیستم اصلا

ی بار مراجعه کنید خیالتون راحت بشه 

ان شاءالله که مشکلی نیست