2777
2789
عنوان

کسی با ناراحتی قلبی اینجا هست

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 38 پست
استرس دادی بهم پانیک شدم

استرس کشیدن مسئله شما رو حل نمی‌کنه جناب 

به جاش در اسرع وقت پیگیری کنید 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

گشادی و نارسایی میترال هیچی قرصامم قطع کردم نمیخورم عوارضش بیشتر اذیتم میکنه ترجیح میدم درد بکشم گاه ...

شاید داروهاتون رو تغییر می‌دادن نیازی به قطع کردن نداشتید که بیشتر اذیت بشید...

درجه نارسایی و پرولاپس رو چقدر ذکر کردن؟

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید داروهاتون رو تغییر می‌دادن نیازی به قطع کردن نداشتید که بیشتر اذیت بشید...درجه نارسایی و پرولاپ ...

متوسط 

اتفاقا حالمو خوب میکرد خودم نمیخورم دیگ هم عوارضش هم خوشم نمیاد از قرص خوردن 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

متوسط اتفاقا حالمو خوب میکرد خودم نمیخورم دیگ هم عوارضش هم خوشم نمیاد از قرص خوردن

بهتره که زیر نظر پزشک داروها رو قطع کنید‌... 

الهی شکر شدید نشده ( و ان شاءالله نشه) که نتونید بدون قرص ادامه بدید اما در کل برای پیشگیری از تشدید هم بهتره به نظر و تجویز پزشک توجه کنید 

بهتره که زیر نظر پزشک داروها رو قطع کنید‌... الهی شکر شدید نشده ( و ان شاءالله نشه) که نتونید بدون ق ...

هر چن مدت یبار حالم بد میشه/: 

بهش اهمیت نمیدم کارم جالب نیست ولی نمیدونم چرا دوست ندارم قرص بخورم 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

هر چن مدت یبار حالم بد میشه/: بهش اهمیت نمیدم کارم جالب نیست ولی نمیدونم چرا دوست ندارم قرص بخورم

انکار کردن این مسئله اون رو از بین نمی‌بره :)