2777
2789
عنوان

کسی با ناراحتی قلبی اینجا هست

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 38 پست
مراجعه یکبار رو کردم ولی اونقدر پیگیر نیستم مرسی ازتون

دکتر چی گفتن بهتون؟

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من کلا دو سری رفتم اولین بار گفتم حمله قلبی خفیف بودهدومی گفت نه ولی میگن فشار شدید قلبی اومده ...

چند سالتونه؟ 

و این حرف رو طی چه بررسی هایی گفتن؟ اکو نوار تست ورزش تیلت

دارویی مصرف می‌کنید؟ 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

چند سالتونه؟ و این حرف رو طی چه بررسی هایی گفتن؟ اکو نوار تست ورزش تیلتدارویی مصرف می‌کنید؟

بهم دارو دادن نخوردم اصلا

۳۴ سالمه 

تست ورزش دادم و اکو و نوار قلب 

هولتر نوشتم نرفتم

البته آنزیم قلبم دادم فکر کنم بالا بود

اضطراب

بهم دارو دادن نخوردم اصلا۳۴ سالمه تست ورزش دادم و اکو و نوار قلب هولتر نوشتم نرفتمالبته آنزیم قلبم د ...

دارو چی دادن؟ 

چرا مقاومت می‌کنید در برابر مصرف دارو؟ 

درمورد بافت عضله قلب و این ها چیزی نگفتن؟ 

دارو چی دادن؟ چرا مقاومت می‌کنید در برابر مصرف دارو؟ درمورد بافت عضله قلب و این ها چیزی نگفتن؟

نه اصلا من اصلا خودمو درگیر بیماری نکردم

ولی خیلی حالم بده گاهی وقتا

کنکور دادن و پرانول ۴۰

اضطراب

نه اصلا من اصلا خودمو درگیر بیماری نکردمولی خیلی حالم بده گاهی وقتاکنکور دادن و پرانول ۴۰

برای جلوگیری از حمله قلبی اکثرا از داروهای دیگه استفاده می‌شه و این ممکنه نشانه خوبی باشه که شاید وضعیت خوبی دارین 

با این حال لطفاً پیگیری کنید و تحت نظر باشید 

البته یه آمپول هم بهم زدن اونروز انوکساپاربن بود فکر کنم

پیگیری کنید 

خدا سلامتی بده بهتون 

چیزی میدونی؟

من پزشک نیستم، طبق تجربه خودم توضیح دادم 

اما می‌دونم مصرف نکردن داروها و پیگیری نکردن چکاپ ها راه بهبودی نیست