2777
2789
عنوان

لطفاااااااااا بیاییییییییییییین

61 بازدید | 16 پست

خواهرم چندساله هرشب خواب بد میبینه یادمه از وقتی بچه بودم

همش با ترس و گریه و اینا از خواب بیدارش میکردن

الان چندساله که دانشجویه هرشب تو خوابگاه خواب میبینه دوستش بیدارش میکنه

به دوستش زنگ زدم گفت تروخدا براش یکاری کنین خیلی اذیته یدفعه خدایی نکرده ا ترس تو خواب سکته نکنه

اونجا یکی از دوستاش بردتش پیش دعانویس همون شهر گفته یه جن عاشق یا همون همزاد داری

بخدا هنگم نمیدونم چی ددرسته چی غلط خیلی داره عذاب میکشه تو خوابگاه خیلی مسخرش میکنن نمیدونیم دیگه چیکار کنیم چندباری براش دعا گرفتیم ولی خوب نشده

تروخدا کمک کنین

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

عزیزم بروید پیش روانشناس انشاءالله خوب می شهدعانویس چه ربطی داره

آخه مشکل روانی نداره که از این ناراحتی هایی که براش پیش میاد تو زندگی همه هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای شت خاله ی منم همینطور بود جن عاشق داشت ک همش میومد تو وجود خالم خودشو جا میزد و ما آتیش روشن میکردیم میترسید همش میگفت به شوهرخالم ک میکشمت تا وقتی ک رفتیم پیش دعانویس انقد کتک زد جنه رو ک تو وجود خالم بود و دعا خوند تا اینکه رفت ولی هنوزم اثراتش هست و موهای خالم از وسط یهو چیده شد نصف شب

عزیزم ببرین پیش تراپیست

بعدم خانواده من مگه پول به تراپیست میدن؟؟؟ یعنی خدا یه دهه هشتادی رو با دهه های دیگه ننداه لحظه به لحظش درک نشدنه

وای شت خاله ی منم همینطور بود جن عاشق داشت ک همش میومد تو وجود خالم خودشو جا میزد و ما آتیش روشن میک ...

نه این تا این حد نیست خواب میبینه فقط

آخه مشکل روانی نداره که از این ناراحتی هایی که براش پیش میاد تو زندگی همه هست

عزیزم کی گفته هر کی پیش روانشناس می رود مشکل روانی داره، خیلی ها برای رشد فردی و....می روند.....

مشکل در خواب باید پیش روانشناس رفت، اگر لازم باشه ارجاع می ده به روانپزشک.......

ولی پیش روانشناس که کارش خوبه بفرست، پیش هر کسی نفرست، فقط بعضی ها اسم روانشناس یدک می کشند( قبلش تحقیق کن)

اگر تهران هستی، کلینیک سگال خوب هست

عزیزم کی گفته هر کی پیش روانشناس می رود مشکل روانی داره، خیلی ها برای رشد فردی و....می روند.....مشکل ...

خیلیم از بچگی اذیت شده و مورد تمسخر قرار گرفته سر یه موضوعی یعنی ممکنه ریشه در همین داشته باشه؟

بعدم خانواده من مگه پول به تراپیست میدن؟؟؟ یعنی خدا یه دهه هشتادی رو با دهه های دیگه ننداه لحظه به ل ...

عزیزم اگر خواهرت دانشگاه دولتی است، خود دانشگاه روانشناس رایگان داره....بهتر از هیچی است.....

عزیزم اگر خواهرت دانشگاه دولتی است، خود دانشگاه روانشناس رایگان داره....بهتر از هیچی است.....

آره دولتیه پس بهش میگم ببینم چی میشه

واقعا چرا از اول زندگیش داره از همه طرف زجر میکشه

آره دولتیه پس بهش میگم ببینم چی میشهواقعا چرا از اول زندگیش داره از همه طرف زجر میکشه

آره بگو حتما برود و ببینه از اون روانشناس ها کدومشون بهتر هستند یعنی قبلش تحقیق کنه.....چون بعضی از همین روانشناس ها آسیب می زنند به جای این که خوب کنند.....