2777
2789
والا هر چی استفاده می کنی میگن خوب نیست،من قبلا زاج میزدم گفتن سرطانزاست،مام هم میگن سرطانزاست حتی س ...

ارهه دقیقا سوال منم هست

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه من دوش هم میگیرم بعد میرم بیرون باز بوی عرق میگیرم واسه همین مجبورم

خب عزیزم این طبیعیه اصلا جلوشو نگیر

من مثلا پوستم چربه همش دنبال کم کردن چربی پوستم بودم ولی گفتن این طبیعیه و چرا سعی داری اخلال ایجاد کنی توی سیر طبیعی بدنت.

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
والا من مام که میزنم جلوی عرق کردنمو نمیگیره فقط باعث میشه بو نگیره بدنم

خب جذب پوستی دارن عزیزم.مواد داخلشون ضرر دارن.

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

من نمیدونم چرا از حمام هم که میام بیرون بازم بدنم بو میده مخصوصا زیربغل  با اینکه کلی شامپو و صابون میزنم .تا از حموم هم میام بیرون کمرم هنوزم چربه 

خداجونم حتی یه لحظه منو به حال خودم نگذار...عاشقتم همسری ...زندگیمی پسرم. تیکرم تولد پسرمه
من نمیدونم چرا از حمام هم که میام بیرون بازم بدنم بو میده مخصوصا زیربغل  با اینکه کلی شامپو و ص ...

زود زودم میرم حموم

خداجونم حتی یه لحظه منو به حال خودم نگذار...عاشقتم همسری ...زندگیمی پسرم. تیکرم تولد پسرمه
شما پوستتون خیلی چربه پس عوضش خیلی دیر چروک میشه

نه بابا الان زیرچشمام چروک شده سه تا خط بزرگ ۲۴ سالمه