2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره عزیزم خودتو ناراحت نکن کرم ضد چروک بزن

۱۰ روزی هست دارم استفاده میکنم تاببینم چی میشه

خداجونم حتی یه لحظه منو به حال خودم نگذار...عاشقتم همسری ...زندگیمی پسرم. تیکرم تولد پسرمه
من نمیدونم چرا از حمام هم که میام بیرون بازم بدنم بو میده مخصوصا زیربغل  با اینکه کلی شامپو و ص ...

سلام عزیز پیش ی طبیب سنتی برو وقتی مزاجای بدن قاطی میشن فک کنم اینجوری میشه 

دوستان شما برای سفیدی زیر بغلتون چیکار میکنین؟

یکی از اشناهامون زینک اکساید میزنه میگه عالیه

خداجونم حتی یه لحظه منو به حال خودم نگذار...عاشقتم همسری ...زندگیمی پسرم. تیکرم تولد پسرمه
سلام عزیز پیش ی طبیب سنتی برو وقتی مزاجای بدن قاطی میشن فک کنم اینجوری میشه 

آخه از اول اینطوری بودم....یعنی خیلی بده؟؟

آخه از اول اینطوری بودم....یعنی خیلی بده؟؟

یکی ار عموهام خونوادشون همگی اینطورین بنده خدا دختراش دیگ ذله شدن همین سنگ نقره میزنن خیلی طبیعتشونم گرمه خیلی هم ترشی سیر و این چیزا میخورن یبار یکی ک طب سنتی بلد بود بهم گفت چرا بعضیا عرقشون بو میده اما من یادم رفته شرمنده

ی برنامه ای شبکه سلامت میذاره صبا ساعت ۹ عصراهم ۵  اسمش هس دهکده سلامتی ی پرفسوری هست توش تازه هم از امریکا برگشته برنامشو دنبال کنین خیلی خوبه

میگفت اینجور ادما باید با اب خنک حموم کنن بعد حموم یه لیتر اب گوجه فرنگی رو با ی اسفنج بمالن ب بدنشون بعد ۱۰دقیقه بشورن من امتحان نکردم خیلی حوصله میخواد😅😅😅  ولی دکتره خیلی معروفه احتمالا جواب میده راهکاراس

نه ازت یسری سوال میپرسن بعد میفهمن راجع ب طبیعتت نبضتو میگیرن زبونتو نگا میکنن و از رو قیافه و رنگ چ ...

مرسی جواب دادی چون منم میخوام برم از طریق طب سنتی اقدام کنم