2777
2789

همونطور که میدونید برای هک تل گرام باید گوشی طرف دستت باشه تا کد رو وارد گوشی خودت بکنی الان از طرف تل گرام یه کد برام ارسال شده و این یعنی یکی میخاد منو هک کنه میخاستم ببینم میتونم بفهمم اون آدم بیشور کیه؟  و اینکه آیا امکان هک بدون اینکه گوشی من دست اون طرف باشه هست یا نه؟

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

نه عزیزم امکانش نیست  گوشی دستت باشه و بتونه هک کنندت.

ولی توی پیامی که بران از تل گرام اومده نوشته چه دستگاهی خواسنه وارد بشه.

اگه نتونستی تشحیص بدی کپی کن بزار اینجا من بخونم برات بگم

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید یکی شمارو اشتباهی وارد کرده کد برای تو ارسال شده

نه نمیتونی بفهمید از کیه

نه دیگه اینجوری نمیتونه هکت کنه فقط کدو سریع پاکش کن

تازه تو تنظیمات تلگرامتم بری نشون میده کسی هکت کرده یا نه

نه عزیزم امکانش نیست  گوشی دستت باشه و بتونه هک کنندت. ولی توی پیامی که بران از تل گرام اومده ...

آخه پیامش فقط یه کد هست که وقتی میخای تل نصب کنی باید واردش کنی چیز دیگه ای ننوشته 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
نه عزیزم امکانش نیست  گوشی دستت باشه و بتونه هک کنندت. ولی توی پیامی که بران از تل گرام اومده ...

آخه پیامش فقط یه کد هست که وقتی میخای تل نصب کنی باید واردش کنی چیز دیگه ای ننوشته

شاید یکی شمارو اشتباهی وارد کرده کد برای تو ارسال شده نه نمیتونی بفهمید از کیه نه دیگه اینجوری نمی ...

اگه کد رو زود حذفش نکنم مشکلی پیش میاد؟

آهان فکرکردم خودت تل داری و به اکانت تو ارسال شده

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.