2777
2789
عنوان

سرگرم کردن بچه ها در تابستان

253 بازدید | 14 پست

سلام خانما.پسرم از مهر ان شالله میره کلاس اول. به نظرتون تو تابستون این دوازده سیزده ساعتی که بیداره چطوری سرگرمش کنم؟ چی یادش بدم؟ شرایطمم اینه که ما جنوبیم هوا بسیار گرمه فقط شب طرف ۸ و اینا بتونه بره دوچرخه سواری باباش هم صب تا شب نیستش که جایی ببرش خودمم باردارم نمیتونم کلاسی چیزی ببرمش.در طول روز نهایت ۵ ساعت با بازی و کاردستی و کتاب سرگرمش میتونم کنم. بقیش یا کارتن یا گوشی یا میگه حوصلم سر رفته. شما ایده ای دارین که سرگرمش کنم تو گوشی نره مثلا کار هنری که وسایلشو بخرم تو خونه با پسرم درست کنیم؟ کلا چطوری تو خونه بچتون رو سرگرم می کنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شطرنج بازی کنین

مار پله

منچ

خاک رس بگیر هرچی دوست داشت بازی کنه خودشو گلی کنه درست کنه 

رنگ انگشتی بگیر ، اگه دوست داشت اون شکلایی ک با گل درست کردو رنگ کنه یا با رنگ انگشتی نقاشی کنه 

پازل بخر از تعداد کوچیک کم کم اگه دوست داشت بزرگتر

میتونی مخمر نون بگیری یکم رنگ خوراکی بزنی بهش باهاشون خمیربازی کنه 

پاسور بازی یادش بده 

اسم فامیل

بازی انگشتی

دوز

.

نمیشه که کل تابستون تو خونه نگه داریش باید بیرون همه برهتو خونه بچه یا بازی میکنه یا برنامه کودک میب ...

اینجا خیلی گرمه نمیشه پارک رفت. فقط پنجشنبه جمعه باباش باشه ببرش مهمونی و خانه بازی

شطرنج بازی کنینمار پلهمنچخاک رس بگیر هرچی دوست داشت بازی کنه خودشو گلی کنه درست کنه رنگ انگشتی بگیر ...

تقریبا  هر روز یکی از اینا رو در میاریم شطرنج مارپله اونو ورق انواع بازی فکری لگو  حباب بازی خمیربازی پازل 

فقط گل رس نداره این چیز خوبیه

ازین بازیا بخر که ی قطعات خیلی ریزی برحسب رنگو علامت میچسبونن به ی صفحه طرح بعد ک تموم میشه ی طرح درمیاد

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸