2777
2789
عنوان

دخترم نه سال ونیمشه ولی

273 بازدید | 23 پست

چرا آنقدر عصبی و پرخاشگرشده ؟؟؟؟؟ برای چی؟؟؟ کسی میدونه؟؟؟ دیگه خستم کرده هیچ نه میشه باهاش. حرف زد نه چیزی سریع روانی میشه گریه و جیغ اصلا خیلی بچه ی آرومی بود آخه چرااا

بلوغ زود رس

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترمنم داره میره تو8صداش جیغ جیغوی اعصابم بهم میریزه مدام باخواهرش توجنگن

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

دوره بلوغش شروع شده

یا کسی اذیتش کرده رفته رو مخش

به عنوان مادر زیاد بغلش کن فشارش بده ببوسش چند دقیقه در طول روز همو بغل کنید دستتشو بوس کن 

لایک ممنوع⛔️خواهشا لایک نکنید❌ریپلای دوست دالم

شاید اخلاقش همینه😐

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

دختر منم دقیقا همین سن هست و بسیار پرخاشگر شده

اتفاقا مامانای همکلاسیاشم همینو میگفتن

بالاخره دارن وارد سن بلوغ میشن طبیعیه نباید زیاد باهاشون بحث کرد هرچند من خودمم یوقتایی دیگه نمیتونم تحمل کنم و از کوره در میرم🤕

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️