2777
2789
عنوان

شوهرم هیچکاری کمکم نمیکنه

185 بازدید | 23 پست

همه کارای خونه با منه

بچه داری

مهمون داری

خرید

دکتر بردن بچه ها

همه چی همه چی

ذله شدم ۱۰صب میره تا ۱۰شب

حتی بچه هارو مدرسه ام نمی‌بره

جمعه ها هم میادکلاخوابه

بهش چیزی بگم میگه پس ازکجامیاری می‌خورید

خسته شدم 😭😭😭😭

تازگیا عادت کردم بچه هارومیزنم درحد مرگ

حرف عادی نمیتونم بزنم همش دادو هوار

نمیدونم چیکار کنم واقعا خسته شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اصلا بهم تو هیچ کاری کمک نمیکنه چیزی ام بگم کلی فحشم میده و میگه برو طلاق بگیر

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

شوهر منم تو هیچکاری کمکم نمیکنه ولی من دلم براش میسوزه از صبح تا شب سرکاره واقعا دیگه در توانش نیست بیاد کمک حال من بشه جمعه هام خب یه روز داره واسه استراحت

👑❤️‍🔥با افتخار دِتِ لَکِم❤️‍🔥👑

خب طبیعیه کسی که دوازده ساعت کار میکنه ، دیگه جونی براش نمیمونه بخواد تو خونه هم کار کنه

واسه بچه هات سرویس بگیر ، کارای خونه هم لازم نیست هرروز جارو بکشی یا بشور بساب کنی ، نهایتا دو بار در هفته

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

عزیزم ما خانم ها خودمون مردها رو با دلسوزی های بیجا پرو میکنیم اینقدر پیش میریم که طرف و خانواده اش طلبکار و پرووو میشن ، مقصر خودمون هستیم اول البته کسی هم راهنمایی نمیکنه یا اینکه ما فکر میکنیم نه شوهر من خاصه 

خب طبیعیه کسی که دوازده ساعت کار میکنه ، دیگه جونی براش نمیمونه بخواد تو خونه هم کار کنهواسه بچه هات ...

من خودمم شاغلم .

همه کار خونه با منه همه چی صفر تا صد.منم دیگه کشش ندارم هزاران بارم جنگیدم فایده نداشته.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت